reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A szkoda gadać, bije mu od jakiegoś czasu...;/
Ale sama się sobie dziwie... bo ostatnio choć bym chciała na sile się popłakać to nie dało rady, a dziś od samego rana nawet z nim nie rozmawiając chciało mi się płakać.. tak samo z siebie, to jakieś chore normalnie..

Byłam u koleżanki właśnie wróciłam, leże w łóżku i oglądam jakiś film... brzuch pobolewa co jakiś czas... ale w sumie uczucia mokrości jak w zeszłym cyklu nie mam.

reklama
Dziekuje Iwonka za odpowiedz :tak: tak tez wlasnie mi sie wydawalo ze raczej to nie ma wplywu na dziecko...maz mojej kumpelki przesadza zabrania jej wychodzic na karaoke i tam gdzie jest glosna muzyka bo twierdzi ze to szkodzi dziecku
Nauczylam moja corke grac Panie Janie teraz ma radoche i kazdy kto przyjdzie do domu to sie musi pochwalic...;-)

Ostatnia edycja:
No a ja wlasnie sie zastanawialm czy w ciazy na zumbe mozna chodzic. Chce dolaczyc joge albo zdrowy kregoslup musze podpytac jak juz bede w ciazy a to na bank jeszcze troche jakie zajecia na silowni gdzoe chodze by byly odpowiednie.

No wlasnie ja planuje sie zajac muzyka i potem nie planuje tego unikac ale jemu sie nie przetlumaczy...coz w sumie ich sprawa;-)
Ale tez zastanawialam sie nad zumba w ciazy takze dobrze wiedziec ze mozna.Wogole to poszla bym poszalec na jakie wesele

hmm dziewczyny znacie sie na modzie pomozcie wybrac ktora lepsza
product_sukniadonata_20110220222717_full.jpgproduct_sukniadora_20110221104941_full.jpgproduct_sukniadanusia_20110221105111_full.jpg

Załączniki

• product_sukniadonata_20110220222717_full.jpg
    product_sukniadonata_20110220222717_full.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 47
  • product_sukniadora_20110221104941_full.jpg
    product_sukniadora_20110221104941_full.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 49
  • product_sukniadanusia_20110221105111_full.jpg
    product_sukniadanusia_20110221105111_full.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 49
Rita - powiem Ci zalamalam sie po Twoim poscie - cykl bezowulacyjny nawet nie bralam pod uwage. Cysta pekla mi tydzien po @ dawno jej nie ma. W czasie 'owulacji' mialam bardzlo rozciagliwy sluz, bolaly jajniki i pdbrzusze (jestem przekonana - moze bylam przekonana ze owulacja wystapila). Przyznam ze pomiarow od 1-11dc nie biore pod uwage - nie mierzylam o stalej godzinie (moga byc zawyzone). Od 12dc jak w zegarku 6.00. Poczekamy zobaczymy.
Ale cykl bezowulacyjny to nie tragedia i każdemu może się zdarzyć. Poza tym sama wiesz, że to potwierdzić może jedynie monitoring więc może owulacja jednak była.
Temp na ovufriend ktore mierzylam o innej godzinie zaznaczylam jako 'ignorowane' i owulacje wyznaczyl na dokladnie ten czas kiedy mialam bole owulacyjne.
Pisałam już kiedyś, że ważne jest jakie dane wprowadzamy do ovufriend. Dobrze, że je skorygowałaś i pewnie wtedy była ovu ;)
No a ja wlasnie sie zastanawialm czy w ciazy na zumbe mozna chodzic. Chce dolaczyc joge albo zdrowy kregoslup musze podpytac jak juz bede w ciazy a to na bank jeszcze troche jakie zajecia na silowni gdzoe chodze by byly odpowiednie.
Ja regularnie chodzę na przeróżne zajęcia. Począwszy od pilatesu po fit ball, płaski brzuch czy cięższe zajęcia z obciążeniami typu TBC czy fat burning na stepie. Rozmawiałam z lekarzem i powiedział że w ciąży mogę pozwolić sobie na umiarkowany wysiłek. Dynamiczne zajęcia odpadają. Planuje pilates i basen. I myślę że ważne aby ćwiczyć wcześniej a nie zaczynać w ciąży.

Srodkowa najbardziej mi sie podoba:-) ja juz chodze na zumbe jakies dwa miesiace. I napewno dalej bede na cos chodzic jesli zumba odpadnie to na cos lzejszego. Ja bym chciala basen ale mam uplawy odkad pamietam i nie wiem czy nie nabawie sie czegos kolejnego:-(

reklama
Mojego starszaka ciagnie do gitary i perkusji ale na to jeszcze jest za maly.

Zaraz sie rozlece... a moj tylko za mna chodzi i pytac co Ci jest, co sie z Toba dzieje, nie myslisz, wroc na ziemie itp :sorry:
U mnie chłopaki też zafascynowani gitara bardziej starszy. Kupilismy im gitary takie ze strunami ale i z melodyjkami takie zabawki do tego wzmacniacz i mikrofon, pod choinkę, czuje że będzie ostro,:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry