reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bellaa niestety nie da sie go zatrzymac :( Mozesz zaznaczyc symbol @ wtedy rozpocznie jakby nowy cykl ale i tak bedzie dodawac dni.

Moja corka na szczescie nie lubi coli, zreszta nic gazowanego. Wiem, dziwne dziecko;)

reklama
Iwonka ja tez myslalam o krokietach bo jakos tak mojego em naszedl smak a za mna chodzi ostatnio tajskie jedzonko...na sama mysl mi sie jesc chce;-)
Ja coli nie lubie ze wzgledu na szkodliwy wplyw. Tez najczesciej albo herbatka albo woda mineralna ewentualnie soki

Ja cały czas piję wodę mineralną niegazowaną najlepsza dla mnie to Mama i ja. Dzieci pija wodę mineralną niegazowaną ale smakową. Kawę pije rozpuszczalną z mleczkiem.
Domka zdrówka dla córci.

Hej.
Ja z Danielkiem też pijemy wodę niegazowana i soki. Sama robię przecierowe, często wyciskamy z cytrusow sok no i czarna porzeczka - Daniel ją uwielbia. Za to mój mąż da się pokroić za colę czy pepsi lub inny gazowany syf :-/
U nas dziś obiad skromny bo nie mam czasu. Zupka jarzynowa z lanym ciastem. Później nadrobimy na imprezie ;-)
Lecę kończyć sprzątać i dekorowac pokój.

Ritta, Bella - Ogólnie jestem jakaś obolała. Jak się położyłam wczoraj, to przez całą noc byłam bardzo ciepła aż się za nadto nie przykrywałam - gorączki nie miałam. Ale jak mój chciał się do mnie przykleić, to myślałam, że zwariuje :/ Wczoraj przez dzień specjalnie nie bolał mnie brzuch, to właśnie w nocy odczuwałam znowu torbiel. No i po luteinie zaczęły mnie piersi boleć. O dziwo tempka nawet się utrzymuje po niej. Może rok temu co brałam, to była inna sytuacja, ale szału też nie robi teraz. I rano w ogóle muszę trochę dojść do siebie, bo jestem zmulona.

reklama
Cześć Wszystkim ;)
Trzymajcie jutro mocno kciuki za mojego M. Ma poprawkę z obrony :szok:
Chodzi cały weekend w nerwach, ja się krzątam koło niego na paluszkach.

Dziewczyny, czy jak @ nie pojawi się do wizyty to iść? Temp. choć zygzakuje, to jest na wyższym poziomie :(
Chcę @, miał być monit od piątku :( Dziś temp. podobna do wczorajszej, na tym samym poziomie.

Biorę się za ciasta na imprezę charytatywną! ;-)
A na obiad schab pieczony ze śliwką (ten z Biedy).

Adelo - ja też byłam taka kopnięta po tym progesteronie. Nie muliło mnie, ale jakbym w łeb dostała :/
Zawsze możesz wziąć coś przeciwbólowego albo no-spę, jak Ci tak doskwiera. Pomaga :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry