reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Powiem wam że dopóki nie ma testu zrobionego to nigdy nie ma sie pewności, ja do końca prawie wierzyłam że to @ bo objawy prawie identyczne, tylko temperatura dawała nadzieję, ale po drodze też miałam spadki.

Hej hej:)

Melduję tylko, że u mnie raczej nic z tego, temp. spada, więc @ pewnie dziś się pojawi lub jutro, także szybciej niż powinien być, ale to dobrze im szybciej się skończy tym wcześniej zaczniemy nowe staranka:-)

Lecę was doczytać:))

Hej.
Katka przede wszystkim nie mierzylas temperatury caly cykl wiec tym jak ovu wyznacza owulacje wogole sie nie przejmuj. A temperatura spadla tylko troszeczke. Zatestuj jutro z porannego moczu bo podejzewam ze dzis juz pozamiatane chyba ze siknelas do sloiczka :D

Carolina zgadzam sie z toba. Co pisza w gazetkach trzeba traktowac z dystansem.
Karla Ameryki nie odkrylas a my rozmawialysmy o piciu w trakcie staran i ewentualnie w bardzo wczesnej ciazy a wtedy lozyska jeszcze nie ma. Ja nie mam zamiaru w ogole pic w ciazy ale teraz nie bede schizowac.

Adelo co sie dzieje ? Dlaczego zle sie czujesz?

Ostatnia edycja:
Hej.
Katka przede wszystkim nie mierzylas temperatury caly cykl wiec tym jak ovu wyznacza owulacje wogole sie nie przejmuj. A temperatura spadla tylko troszeczke. Zatestuj jutro z porannego moczu bo podejzewam ze dzis juz pozamiatane chyba ze siknelas do sloiczka :D

Carolina zgadzam sie z toba. Co pisza w gazetkach trzeba traktowac z dystansem.
Karla Ameryki nie odkrylas a my rozmawialysmy o piciu w trakcie staran i ewentualnie w bardzo wczesnej ciazy a wtedy lozyska jeszcze nie ma. Ja nie mam zamiaru w ogole pic w ciazy ale teraz nie bede schizowac.

Adelo co sie dzieje ? Dlaczego zle sie czujesz?
Ta sikłam sobie rano odrazu jak smierzyłam tempke...:) czekam do jutra.:)

W sumie macie racje pare lykow wina napewno mniej zaszkodzi niz inne rzeczy... ja to znow nie wiem co zrobic bo uwielbiam coca cole mam nadzieje ze w ciazy mi sie odmieni i przestane ja lubic:-):-):-)

reklama
Ja tez kiedyś często piłam ale jak byłam w ciąży to przestałam, teraz sporadycznie, nie kupujemy bardziej ze względu na dzieci, a tak nie widzą nie chcą. Ale jak czasem mam ochotę to trochę się napiję, Ritta ma rację nie dajmy się zwariowac.
Dziewczyny jak zatrzymac wykres na enpr, nie mierzę temp, a on ciągle dodaje mi dni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry