reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czesc Dziewczyny. Widze ze o porzadkach pisalyscie ja tez dzis robilam i juz padam...mielismy siedziec w domu w swieta ale jedziemy do rodziny do Krumlova . U mnie niby dzis snieg ma byc....ciekawe czy bedzie

Ciekawe czy u nas będzie śnieg na święta.. wiecie czy zapowiadają w Polsce?

Ritta a jak Twoja infekcja, lepiej już?

Lepiej, dzieki ze pytasz. Biore Lactovaginal i postanowilam wybrac cale opakowanie. A dzis pojawilo sie troche rozciagliwego sluzu :eek: Ovu zbliza sie malymi krokami :)

A ja dzis bylam 2 godzinki na zajeciach. Znow w poniedzialek bede zdychac. Juz czuje ze ramionami nie bede mogla ruszac i podladki beda bolec ;)
A teraz z mezusiem wcinamy serki plesniowe, oliweczki nadziewane migdalami i pomidorki koktajlowe. Mniam :)

Ostatnia edycja:
No hej wieczorem, ja właśnie wcinam Śnieżkę, wzięło mnie na zimnego loda, musiała normalnie musiałam się ubrać i po niego iść...

Ogólnie np ja nie pijam gazowanego, a dziś nie moge nic innego cały czas pije gazowane...;/
Brzuch nie boli tak mocno jak wczoraj tylko momentami chwilkę boli a potem puszcza...już się nie mogę doczekać rana, i normalnie aż nastawię sobie budzik bo mój m nie wstaje do pracy i ja tez pewnie się nie obudzę. A mierze o 6,30 wiec na pewno ustawie budzik:)
Chciała bym już znać ta tempkę jutrzejszą:)

Dokończę jeść loda i idę pod prysznic i lulu, z m się nie odzywam. Napiszę jutro o co poszło dziś już nie mam siły^^

Hej. Lisica dawaj zdjecie;-) Ja dałam moich wynalazków.
Ps Babeczki z proszku;-)

My już po gościach,padnięte. aga myje zeby i spac idzie,ja tez zaraz pod prysznic mykam. Kupno tej kasy to był strzał w 10. Od chrzesnej dostała gre marchewke z biedry.
Dobra dobranoc.
KAtka testuj jutro;-)

Hej. Lisica dawaj zdjecie;-) Ja dałam moich wynalazków.
Ps Babeczki z proszku;-)

My już po gościach,padnięte. aga myje zeby i spac idzie,ja tez zaraz pod prysznic mykam. Kupno tej kasy to był strzał w 10. Od chrzesnej dostała gre marchewke z biedry.
Dobra dobranoc.
KAtka testuj jutro;-)

Zobacze jak będzie z tempką jak spadnie to nie będę testowac. A jak nie to chyba tak, jeszcze się zastanowię:):)

Dobranoc Dziewczyny:)

reklama
ookatkaoo czekamy jutro rano na wieści :-):-):-) i trzymamy &&& !!! a zachcianki pierwsza klasa.. swoją drogą ja nigdy nie piję coli (mój kupuje do drików) a dzisiaj wypiłam mu pół butelki :szok:może pogoda taka że chce się gazowanego :-D:-D:-D oby w twoim przypadku to była jednak typowa zachcianka ;-)
domka super że impresssska udana :-)
ritta ale mi narobiłaś ochoty na koktajlowe !!! :szok:

a mnie dalej brzusio rwie.. pewnie jutro albo pojutrze nadejdzie @.. ale aż tak wcześniej nigdy mnie nie bolało.. coś tam zakuło i tyle.. a teraz boli na tyle że trzeba no-spe.. ehh coś mam złe przeczucia.. może też nabawilam się jakiegoś torbiela albo grzybicy po antybiotykach :szok::-( uciekam spać bo poprzednia noc była tragiczna przez zębolki mojej małej :-( buziaki i dobrej nocy laseczki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry