reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Blue mialam tak podobnie z Fabim...i cicho mowie ze mnie tez pokuwa:) bede skromna zeberka pycha hihi;)moj bwdzie po 18 dopiero i na te zakichane urodziny a tak mi sie nie chce ze szok...

reklama
No tak z tą naszą skromnością hihi. :)
Urodziny, musisz jakoś przeboleć tą niechęć. No i teść się ucieszy..
I jaki prezent w końcu wymyśliłaś? :)

Ritta zaprosiłabym Cię na grecką sałatkę(jak lubisz) tylko daleko chyba odemnie mieszkasz. :)

Ostatnia edycja:
Za morzem w Szwecji. :( od stolicy daleko.. Ale gdybyś Ty lub ja mieszkała bliżej to drzwi otwarte!

A co do mięsa to ja też mogę żyć, ale mój jest mięsożercą. :)
Ja uwielbiam sałatki! :))

Ostatnia edycja:
Wlasnie moj dzwonil on nie wie co kupic ja tym bardziej:/ tak to nie jade i nie jade jak dzis przemyslal temat i pojedziemy ehhh(wymiana zdan byla miedzy nimi inne poglady)hihi
Ja tez moge zyc bez miesa ale moj nie hihi

KAROLQ PRZEPIETNA BETKA GRATKI:)
uwierzycie ze z Fabim mialam termin @ na 30.10 nie bylo jej i 2.11 poszlam na bete wyszla 5,1 pytam pani jak mam go interpretowac jak do 5,0 brak ciazy a ta ze nie...:) 4,11 wizyta u gina stwierdzil wcsesna ciaze badaniem na usg nie bylo widac nic mowi prosze za dwa tygodnie czyli 22,11 a tam serduszko i 5 mm olbrzym:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka Fabianek musiał się późno zagnieździć.
Dziewczyny po IVF w 10 dniu po transferze (a tam przecież podaje się gotowy zarodeczek) jedne mają betę 50 czy 100 a inne blisko 0 i rośnie później. Nie da się tego przewidzieć. Natura.

Mój też mięsożerca. A ja uwielbiam sery, makarony, pierogi włoskie żarcie. Głodna się zrobiłam :)

Najlepsze to ze jakbym zaszla to mniej wiecej termin mam na 3 lipca a Fabiana mialam na 8go urodzil sie 6go po ponad 30 godzinnej meczarni w koncu cc zrobili... a jak bedzie dziewczynka dajmy na to to to co pol tortu roz pol auta??:D
Dlatego tez nie przykladalam sie teraz do przytulanek...ale znajac moje szczescie....przemilcze:)

No Ritta teraz to mi smaka na pierogi zrobiłaś chyba sobie zrobię dziś albo jutro z serem albo ruskie :))

A żeby się wszystkim nam zagnieżdziło.

Uciekam teraz, będę wieczorem. :)

reklama
Hello! Ale tu dużo postów :szok:
Ja miałam dziś stresujący dzień :( Wiem wiem, to niedobrze. Ale czasami w pracy tego trudno uniknąć.
Zerwałam się wcześniej, żeby nie trzaskać nadgodzin, bo się wykończę :(
Macie jakiś dobry sposób na zrelaksowanie? Nie wiem co ze sobą zrobić :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry