reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Domka ja mam katar,boli mnie gardlo i glowa i jakas bez sily sie czuje a no i mam goraczke 38,6
do piatku chcialabym byc zdrowa bo wyjezdzamy...zobaczymy.
Musze sie napic goracej kawusi zeby jakos funkcjonowac
To super corcia na pewno bedzie sie cieszyla z prezentu a mowilam Ci ze moja corka nauczyla sie juz grac Panie Janie? bo bardzo lubi ta piosenke a stwierdzilam ze jest latwa ta piosenka wiec ja nauczylam

Iwonka bo facet jak chory to trzeba latac jak na oddziale ratunkowym bo wlasnie za chwile zejdzie z tego swiata....moj tez czasami przy zwyklej grypie twierdzi ze na zawal pewnie umrze itp ;-)

Aschle mnie też dzisiaj choroba z rana rozkładała:crazy: Ale czuję się już trochę lepiej, tylko gardło strasznie boli i zaczął mnie katar męczyć, mam nadzieję, że nam szybko przejdzie:tak:

Katka nie stresuj się, bo to nic nie da, a tylko sobie nerwów napsujesz, będzie dobrze zobaczysz:tak:

Ojj tak faceci to niby ta "silniejsza płeć" a jak przychodzi do choroby to oni tacy delikatni:P

hej dziewczyny.. ja o 7 rano na becie bylam :tak: i czekam na faceta z krono-pol bo reklamowałam panele i ma przyjechać na oględziny.. ciekawe jak ja go wpuszczę do pokoju mojej małej jak właśnie zasnęła :szok:
wszystkim chorowitkom dużo zdrówka!!!
uciekam pichcić obiadek ;-) zapału do porządków świątecznych brak :-( nie mam jak teraz nawet okien umyć bo jeśli ciąża się potwierdzi to wolę dmuchać na zimne.. z resztą mój mąż już zapowiedział że chętnie pomyje okna bo od mojej ostatniej ciąży nie miał okazji umyć :-) a chyba dokładniej to robi niż ja :-D buziaki dziewczyny

Bubbles - dzięki Kochana. Tylko nie liczę na ten cykl, z tymi torbielami na jajniku i tą jedną mega, to wątpię, nawet szczerze to się boję w tym przypadku pozytywnego.

reklama
Katka nie odpuszczasz:) przed terminem @ jazda zeby jej nie bylo :) II wyszly i nadal to samo hehe jutro uwierzysz:) piekny prezent bedzie na swieta:)
a ja chcialam wam pokazac filmik z usg ale nie moge wstawic go bo plik w formacie mam inny i nie wchodzi :/ a zapomnialam jak sie zmienia ehhhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry