reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iwonka Biedronka gapie się cały czas, masz racje, nie pisałam bo zajęta byłam, małżowi robiłam na obiad pierogi z czereśniami:P troszkę czasu zeszło chociaż zabrać się za nie bylo mi ciężko, oczywiście moje dziecko mi pomagało i takiego bałaganu narobiło że szok:D AI coś dziś marudna strasznie:D

Teraz poszła spać a ja mam chwilkę dla siebie:D

Leże sobie na łóżku i piję herbatkę pomarańczowo cytrynową:P
Rozmawiałam wczoraj z bratem w piątek wyjeżdżają do pl a w sobotę powinni być:D
Coś mnie brzuch rozbolał...

reklama
Ja wlasnie robie rosol z pulpecikami znalazlam na jakiejs stronie przepis haha jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie:-):-)
Przed chwila na fb widzialam cos i do teraz mi lzy leca. Para z tenesee w texasie w 12 tyg dowiedziala sie ze ich dziecko umrze pare godzin po urodzeniu. Mialo bezmozgowie. Ale oni zdecydowali sie urodzic tzn ona. Wkleili na fb zdjecia z tej malej radosnej chwili po urodzeniu a fb wykasowal ich zdjecia i zablokowal konto. Ale jakas gazeta napisala o tym. Jest nawet filmik jak go kapia i przytulaja bo chcieli miec pamietke po dziecku.. ryczalam jak bobr:-(

A właśnie miałam pisać jakaś chyba Infekcja mi się przypałętała ;/;/

Posmarowałam sobie tym Prowag żelem. mam wrażenie ze teraz jakby trochę mniej swędzi, z Nadią w ciązy to cały czas miałam jakieś infekcje..;/;/;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry