reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Katka - z ulotki wynika ,że to probiotyk czy coś w tym rodzaju, pamiętam jak poszłam do gina we wrześniu mieliśmy się starać ,ale grzybek się przyplątał i mówiłam ,że myślałam o tych lekach bez recepty ,ale on powiedział ,że na grzybicę taki lek nic nie da ,albo zaleczy tylko ,że lepiej użyć leku typowo na grzybicę i wyleczyć do końca ,ale bez paniki moja kuzynka i żona kuzyna miały grzybki w ciąży , szły do gina brały globulki i było ok , masz może możliwość żeby iść do gina , nie wiem ja np dzwonię i mówię ,że tak i tak i przychodzę po umówieniu się z lekarzem , no i jakbym była w ciąży czy podjerzewała i bym nie miała nic w domu to bym po prostu powiedziała jak jest ,że mogę być w ciąży ,że mam takie i takie dolegliwości i chciałam jakiś bezpieczny lek , ja bym tak zrobiła i polecam na przyszłość żeby poprosić gina o coś w razie czego , ja poprosiłam i mam w domu nystatynę na wszelki wypadek;)

Katka co do wyniku bety to chyba zależy jaki mają zakres tych norm zerknę na moje normy mi powiedziano jak zadzwoniłam ,że ponad normę bo miałam na zakresie poniżej normy , normę i ponad normę zaraz znajdę i Ci wpiszę tutaj momencik

no u mnie jest zakres ref.
0-2.7 i to u mnie norma ,a powyżej normy oznacza ciążę ,nie wiem jak jest w tym labie gdzie ty robiłaś .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry