reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Katka - no ja myślę ,że zakres ref. oznacza zakres norm dla kobiet ,które w ciąży nie są ,a ponad normę oznacza ciążę tak myślę , czyli jeśli by Twój lab miał taki zakres jak mój to chyba oznacza bardzo wczesną ciążę tylko nie patrzcie na normy dla danego tc , mój gin mi kazał w ogóle nie patrzeć bo każdy cykl może być inny ,a normy są szerokie każda ciąża rośnie innym tempem.

Katka - zerknęłam na Twój wykres , wygląda na późną owulację dlatego taki wynik ma prawo być jeszcze niski bo to Twój 9 dpo ? a implantacja następuje pomiędzy 7-12 dniem po owulacji więc może jest wcześnie w każdym razie trzymam kciuki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki dziewczyny jutro jadę powtórzyc bete:P trzymajcie kciuki... zaraz m mi przywiezie wyniki i bede wiedziec.

wazne że bede miala juz 2
wyniki do porównania.:D

Ostatnia edycja:
Nie mogę już tego czytać więc się wypowiem.
Katka robiła betę wczoraj rano a beta dość szybko przyrasta. Jeżeli ciąża jest to wczoraj rano mogło być ok 5 a dziś powyżej 10 dlatego test wyszedł.

Wtrace sie co do bety u mnie bylo do 5,0 brak ciazy a powyzej ciaza a ja mialam 5,1 w lab baba powiedziala ze raczej ciazy nie ma a jednak byla i z niej jest Fabi...wspomne ze robilam ja na 4 dobe po spodziewanej @... dwa dni pozniej gin badaniem recznym stwierdzil wczesna ciaze...
Powtorz jutro bete bedziesz wiedziala na 100% i bedzie prezent pod choinke:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry