reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Katka a jakie wyniki? Ja bym pojechala jutro na ta bete bo jak bedzie wzrost to juz bedzie wszystko jasne a tak po tygodniu dalej nie bedziesz wiedziala jaki przyrost. A to najwazniejsze w becie jest. Ja dodam od siebie jak mialam bete 65 to z porannego moczu test o czulosci 10 nie wyszedl a z 2siku czulosc 25 mocniejsze krechy. W piatek pewnie na 1 tescie sie nie skonczy a testy tez kosztuja:-) musisz sama zdecydowac:-) ja wiem po sobie ze po tescie bym i tak leciala na bete:-) a ty widze tak niecierpliwa jak ja:-)

Hej dziewczyny. Ja się staram po raz pierwszy od 3 cykli. I aktualnie mam taką sytuację, że spóźnia mi się okres 2 dni (zwykle mam jak w zegarku). Test - negatywny. Dziwne kłucie w jajnikach (pierwszy raz w życiu takiego typu ból) + zwykły ból jak na okres, ale zwykle taki ból oznaczał, że właśnie zaczynam krwawić. Więcej objawów nie mam. Temperatura w pochwie powyżej 37 i rośnie z dnia na dzień 37,1 a dziś 37,5. Zastanawiam się nad pójściem do lekarza, ale czy tak wcześniej cokolwiek mi powie. A może beta HCG. Ale wystraszyło mnie, że na wynik czeka się 7 dni... a wszędzie na forach widziałam, że dziewczyny mają wynik tego samego, lub dzień po...

Jussastar dziwne że 7 dni. U mnie co prawda nie robią na miejscu tylko wysyłają do innego miasta ale ja miałam wynik na drugi dzień po południu (robiłam rano). Może popatrz w innej przychodni, laboratorium czy szpitalu.

Dziewczyny bola mnie zatoki no i katar zatokowy.
Ale cały dzień moja temp przekracza 37 choc wcale sie nie czuje na stan podgorączkowy;-/
Czego by tak??

Witaj Justar;-) poczekaj jeszcze pare dni;-) i zatestuj;-) moze byc za wczesnie na pozytyw

jussastar witaj ;-) pocieszę cię bo ja chyba jestem rekordzistką.. po 6 dniach od spodziewanej @ dopiero wyszedł mi pozytywny test ;-)
u mnie też beta jest następnego dnia rano..
idę kąpać córę.. później zajrzę i poczytam co u was ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry