reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej
Katka ja tez jestem zdania że szkoda kasy na betę, skoro masz druga kreską bladą, to lada dzień powtórzysz test i będzie ciemna, trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&
Co z tymi gardłami mnie też od rana boli gardło, i mam lekki katar. Nie mogę się doczeka wizyty mam nadzieje że wszystko będzie dobrze.

reklama
A więc witam się, Na szybko puki m się kąpie, A więc już się cieszy, on biedny myślał ze bete powtarza się 2 razy w miesiącyu, powiedziałam mu ze gdyby dał sobie wytłumaczyć to by szybciej wiedział.
Jadę jutro na powtórkę...:) więc trzymajcie kciuki:D

hej jestem już

Katka i co na tym papierki z wynikiem pisze?zaraz doczytam tylko ochłonę ,aaaaaa zwariowałam ze szczęścia moje szczęście , moje słoneczko moje upragnione wymodlone dzieciątko moje serduszko maleńkie bije !!!!!!!!!!!!!!! dzidziuś ma ponad 11 mm , widziałam , mąż widział nieziemskie uczucie dziewczyny wszystkim Wam tego życzę tego widoku tej świadomości ,że nosicie pod sercem swój Skarbek ukochany i ślę dużżżżooooo fluidków dla Was teraz już pełną gębą

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
( nie umiem innych fluidków robić nie wiem co wcisnąć ,ale te są prosto z serca dla Was ode mnie i mojego Skarbu;)

Katka super oby przyrost byl prawidlowy:-) swoja droga niewiedzialam ze w laboratorium moga byc rozne wytyczne:-) u mnie bylo po nizej 5 brak ciazy:-) wazne ze u ciebie opis inny:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry