reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry kochane! :-D Dziś w końcu mogę nadrobić zaległości na oficjalnym wątku tak więc zabieram się za czytanie.

Katka - powtarzasz dzisiaj betę? Moje skromne zdanie jest takie, że po prostu w poniedziałek, kiedy robiłaś betę było jej mało a teraz przyrosła - dlatego testy wychodzą. Nikt nie jest książkowy i nie każda ciąża musi wpisywać się we wszystkie normy szablonowo :tak: Kochana bez nerwów, bez martwienia się... będzie dobrze :) :) Jestem mega ciekawa! :-D

Caroline - trochę późno piszę ale gratuluję Ci kochana z całego serca :tak: bardzo się cieszę :)

Jussastar - witam Cię i trzymam kciuki za szybkie efekty staranek :tak:

Anulka - przepiękne zdjęcia z USG! Bardzo Ci dziękuję, że je wstawiłaś... taki mały promyczek nadziei jak dla mnie :tak: Jak samopoczucie?

Karolq - gratuluję dziewuszki :-D chyba, że rzeczywistość wyjdzie inna więc może po prostu - gratuluję niespodzianki kochana :-) Jak się czujesz, jak mija ciąża?

anastazi - jak się czujesz kochana? Przypomnij mi kiedy masz wyjazd do PL? Zazdroszczę (tak pozytywnie) fasolki w okresie świąt :tak: Super niespodzianka dla rodziny.

Adelo - a jak tam u Ciebie kochana, jak przygotowania do Świąt? :-D

Kobietka - gratuluję Ci kochana, że usłyszałaś wymarzone serduszko, bardzo bardzo bardzo się cieszę! :tak: Życzę dużo spokoju i kolejnych dobrych wiadomości :)

A u mnie dzisiaj w planach jest dekorowanie mieszkanka już całkowicie przed Świętami... Choinka już ubrana, teraz tylko stroiki, lampki na oknach itd :tak: Również dzisiaj zrobię przegląd prezentów żeby się upewnić, że wszystko jest. Do tego masa sprzątania więc dzień jak co dzień ;D

Ojej Inis już masz choinke? Jaa tez chceeeeee.
niestety musze czekac do soboty jak M bedzioe w domu bo musi ją zciąc( u nas rosna dookoła domu i co roku ich sie zcian,znajomi biorą. Nawet jak samochód sprzedawalismy to M dorzucił choinke gratis bo wigilia była)

Za to lampki wiszą na szafie. lampki na choinke kupiłam. Ozdoby z brokatu i prezenty też;-) czekam jeszcze na kuriera z prezentem dla Agi ale UPS ma isc takze se poczekam;-/ na szzcescie mam swoje pierniczki;-)) bede szalec dzis;-)

Domka - no my już mamy choinkę od tygodnia ubraną :szok: W tym roku wyjątkowo tak wcześnie bo pierwszy raz na swoim mieszkanku z nową choinką i nie wiedzieliśmy czy nam starczy ozdób które kupiliśmy. Więc trzeba było przed wszystkimi w razie czego, żeby trochę bombek podkraść od rodziców :-D
A dzisiaj powieszę lampki na oknach, łańcuchy w różnych miejscach, ozdoby itd... generalnie brakuje mi tylko żywych gałęzi choinki aby zrobić stroiki :)
zazdroszczę, że macie pod domem choinkowo :tak:

Katka - trzymam kciuki :) Ale super:)

Katka piękny ten Twój wykres:tak: &&& za przyrost bety:)

Iwonka może akurat się udało:-D

U mnie pewnie nic z tego i @ dzisiaj albo jutro przyjdzie:( Test negatywny, brak nawet cienia cienia, tempka spadła, więc tylko czekać, aż mnie "zaleje":dry:

reklama
Dziewczyny... na kiedy przewidujecie generalne "sprzątanie" przed Świętami? Okna mam już umyte ale zastanawiam się jak z resztą. Wiem, że to głupie pytanie może się wydawać :zawstydzona/y: Ja raz w tygodniu robię generalne porządki (kurze, podłogi itd), raz na 2 tygodnie resztę (mleczkiem prysznic, zlewy, szyby umyć itd)... Coś jeszcze się robi "extra" przed Świętami? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry