reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Inis dzieki ze pytasz ja czuje juz sie dobrze chociaz wczoraj jakis taki slaby dzien;)

Domka ja wczoraj to przeklinalam te pierniki:P napieklam sie ich caly dzien wieczorem ozdabiac chcialam a tu talentu zero ;/ Fimka to tak ladnie ma a my zaczelismy malowac caly piernik i cukierkami zdobic;P Ostatni raz hehe;P

reklama
Inis ja mam też dylemat ze sprzątaniem kiedy się zabrać, bo mam prawie wszędzie ciemne meble i nawet jak posprzątam to zaraz wszystko widać, ale przed samą wigilią też nie dam rady, bo się ze wszystkim nie wyrobie(masa gotowania i pieczenia przede mną), podziwiam dziewczyny z dziećmi, że się w tym czasie ze wszystkim wyrabiają:szok::tak:

Bubbles - dokładnie tak jak mówisz. Ja dzisiaj ogarnę większe rzeczy tak myślę, czyli łazienkę, wc, szafę, balkon... takie co się nie uwalą zaraz :D A resztę przed samymi Świętami :)

Karol pokaz zdjecie. Ja tez antytalent;-) pare polałąm czekolada,reszte lukrem bede robila ale potem.
Ja pieke ze 3 ciacha i to w poniedziałek;-) A sprzatac bede we wtorek bo duzo nie mam bo wczoraj za meblami sprzatałąm takze jest ok;-) Sprzatam codzien takze luz;-)
na wigilie jade do mamy to i gotowania duzo nie mam;-)

ja pierdziu. Spaliłam w garnku białą czekolade. Ciemna czekolade tozpuszczałąm w mikrofali i sie dziura w pojemniku wypaliła choc to taki specjalny do mikrofali:confused:

Szwagierka sie smieje ze mi sie robota w rekach pali:confused:

Kas raczej nie. Moze jakis wirus cie bierze. Spójrz na mój wykres jaki miałąm wczoraj skok,tylko dlatego ze podziebiona jestem.

Karola to jak ozdobisz to pokaż;-) ja pokaże moje;-)

Cześć dziewczyny.

dziewczyny jak to możliwe że 6dc skoczyła mi temperatura do 37.1? Czy możliwe żeby już owulacja była?

KaS na owulację za wcześnie. Pewnie temperatura z jakiegoś powodu zaburzona.

Bubbles tempka jeszcze strasznie nie spadła. Nadzieja jeszcze jest ;-)

Widzę, że przygotowanie do świąt idą pełną parą, pieczenie, sprzątanie itp. Ja to jestem w proszku :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry