reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie ciepło :)

Inis
u mnie na razie spokojnie, ale od weekendu się zacznie. Porządki zawsze staram się robić raz w tygodniu - przez to, że robię to systematycznie, to mam mało sprzątania. W piątek się zabiorę za nie, a przed Wigilią jeszcze na szybkości posprzątam, żeby było "świeżutko" :) Od piątku dużo roboty w kuchni. Mamie będę pomagała lepić pierogi, uszka, piec ciasta, robić sałatkę itd. A sama muszę zrobić rybę po grecku i krokiety,bo na wigilię idziemy do siostry męża na nowy domek.. jeszcze tam nie byliśmy..:/ a potem jeszcze do moich więc aktywnie. Mam nadzieję, że to będzie odskocznia dla mnie od ostatnich dni, tygodni... Na razie jeszcze się lenie :-D

Bubbles jeszcze tempka jest ładna, zobaczymy jak jutro trzymam kciuki :)

Domka cudne podrzuć mi trochę :p

reklama
Karol wszystkie twarde jak kamyk;-) Fimka mówiła ze zmiekną po paru dniach;-) to kolorowe to zwykły lukier zabarwiony barwnikami spożywczymi;-)
Jak wyjmuje z piekarnika to miekie sa ale potem twardnieją;-)

Domka12 ja już nie wiem co z tą temperaturą. Nie wiem może mi skoczyła bo robotnicy od łazienki ciśnienie mi podnieśli;p bo na owu za wcześnie stanowczo

Dziewczyny ja wam zazdroszczę takich prezentów na święta.

reklama
Domka12 ja już nie wiem co z tą temperaturą. Nie wiem może mi skoczyła bo robotnicy od łazienki ciśnienie mi podnieśli;p bo na owu za wcześnie stanowczo

Dziewczyny ja wam zazdroszczę takich prezentów na święta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry