reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Domka śliczne te Twoje pierniczki:-)

Ja mam dzisiaj lenia, nawet mi się nie chce za obiad zabierać, w ogóle to przez tą chorobę nawet jeszcze śniadania nie jadłam:szok: Jakoś nie mam ochoty, a ostatnio to zawsze pierwsze co robiłam to szamałam śniadanko..

Hej kochane
Ja od rana wzielam sie za sprzatanie...lazienka lsni juz zaraz wc bedzie i dzis malego pokoj planuje i kuchnie nie wiem czy nie za duzo ale moze dam rade chyba ze opadnw z sil i weny hehe
U mnie dzis krupnik moj wymyslil a drugie hmm mam pulpety wyciagnelam troche lazankow i pierogow ruskich z zamrazarki...miejace robie hehe ja nie pieke bo mnie mama i tesciowa obdaruja plackami i swojska wedlina salatki mi sie nie oplaca robic wigilia u nas 1szy dzien swiat u tesciow drugi u moich i zleci, a i tak bedzie pelna lodowka:)
Odpoczelam napisalam i ide dalej do roboty:) milego dnia zycze:)

Karol jak robisz jeszcze pierniki to ja zrobilam takie zrobiłam z dziurką,w to wsypałam pokrószone landrynki i upiekłam;-) swietnie wyszły jak z szybką;-)

Buble dziękuje;-) piękną masz temperature;-) czekam na twój plusik;-)

Anulka tryskasz dzis energia;-)

Katka jak tam??

Domka no temperatura niby wciąż w miarę wysoko, ale czuje, że raczej nic z tego i jutro przyjdzie @, albo jeszcze dziś, co chwile latam do kibelka sprawdzać, bo mam wrażenie, że dostałam:dry:

Dziewczyny skończyłam mój stroik:D Pochwale się(chociaż nie ma czym, bo taki skromny, ale jak na pierwszy raz i tak jestem z siebie zadowolona, mojemu się spodobał, więc to najważniejsze:) ). Niestety na większy miejsca na stolę nie będzie:-(

DSC_0394.jpgDSC_0398.jpg

Załączniki

• DSC_0394.jpg
    DSC_0394.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 104
  • DSC_0398.jpg
    DSC_0398.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 107
aaaa trzymajcie mnie bo nie mogę.....robotnik zalal mi pol kuchni norlamnie az plywalo....nie ma to jak inteligentnie odkrecic kran do ktorego nie wszystko jest podloczone...dal na ciepla wode i zaczelo sie lac i lac.....ale przepaszam powiedzial....cale szczescie ze lodowki nie zalal bo bym norlamnie udusiła juz i ta cala podloga mokra pol wiadra wody zebralam....ja nie wiem ja już mam dość!!!

i się dziwie że mi rano potem temperatura skacze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry