reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja mezowi strzelilam prezent za 600zl. Narzekac nie moze (ale polowe sobie dolozyl :p)...
Mam nadzieje ze maly sie bedzie cieszyl. Za to rodzicom ramki z kolazami naszyh zdjec :)

wow , no mnie nie stać na takie prezenty , mój mąż dostanie prezent za skromne 60zł , mamy troje chrześniaków i umówiliśmy się ,że my sobie kupujemy do 60 zł , dzieciom do 80zł i to wszystko , bo ogólnie to mamy w rodzince 14 cioro dzieci , a chrześniak każdy ma rodzeństwo i głupi tak dać jednemu ,a rodzeństwu nie ,ale trudno się mówi każde dziecko ma rodziców i chrzestnych.

My rodzicom i tesciom kupilismy noze ceramiczne+ slodycze, bratu mojego Meza bluze termiczna, ja mojemu kupilam kawiarke, bo mu sie zniszczyla stara i chce w pon. dokupic jakies perfumy:) chociaz mielismy sobie prezentow nie robic, ale jakos ja nie moge sie powstrzymac hehe:P i to tyle, bo na wigilii nikogo wiecej nie bedzie:P

Hej szybciutko was nadrobiłam.
katka a może po prostu miałaś późno owulację i późno zagnieżdżenie i dlatego beta jeszcze nie wyszła? Bo dziwne to wszystko z tymi testami.
Ja dzis posprzątałam, jutro zgodnie z planem choinka i zakupy:-):-)

Witam,
a kiedy będzie wątek dla staraczek wiosennych/letnich 2014?:-);-)
Życzę wam powodzenia, my powiedzmy się zdecydowaliśmy zacząć starania od wiosny... a jak będzie wcześniej to będzie;-)

Mam 32 lata, mąż 34, córka prawie 5 lat:tak: chcielibyśmy różnicę ok 6 lat a czas pokaże czy się uda.

Termin @: 15.01.2014 r.

hej

jestem tylko na chwilkę. wczoraj test ovu wskazał owulacje :) od czwartku działamy z mężem :) teraz czekamy na @ ...

życzę Was spokojnych Świąt i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku,.... a zwłąszcza tego jednego :) malej fasolki :)

pozdrawiam

Witam,
a kiedy będzie wątek dla staraczek wiosennych/letnich 2014?:-);-)
Życzę wam powodzenia, my powiedzmy się zdecydowaliśmy zacząć starania od wiosny... a jak będzie wcześniej to będzie;-)

Mam 32 lata, mąż 34, córka prawie 5 lat:tak: chcielibyśmy różnicę ok 6 lat a czas pokaże czy się uda.

Termin @: 15.01.2014 r.

Kochana jeśli planujecie starania wiosną i nie możesz się doczekać to załóż wiosenno letni wątek staraczek może się laseczki, które też czekają odezwą ;) Ja ten wątek założyłam jeszcze przed jesienią ;)

reklama
Monarti widzę, że owulacja poczekała na męża ;-) Działajcie, działajcie. Czyli termin @ mamy w podobnym terminie bo ja też ovu miałam chyba wczoraj.

Witaj KasiaJ82.
Dlaczego zależy Wam na takiej różnicy wieku, jeśli mogę zapytać ? U mnie będzie zdecydowanie większa ale ja raczej widzę w tym jedynie minusy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry