reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny.. uffff przytyłam i jestem strasznie zmęczona tymi świętami :-D
kasiaJ82 ja biorę od bardzo dawna pharmaton matruelle.. ma omega w sobie no i kwas foliowy oczywiście - jest droższy ale skład najlepszy jak twierdzi moja kumpela farmaceutka.. ja w sumie nie robiłam przerwy po mojej ali jeśli chodzi o branie witamin więc już od dawna je zażywam :tak:
życzę wam spokojnego kolejnego dnia świąt :-) i trzymajcie proszę kciuki 30.12 za moją wizytę i obym fasolkę zobaczyła :tak:
ps czeka mnie duuużo nadrabiania bo przez przygotowania świąteczne mnie tu długo nie było :-(

reklama
KasiaJ ja biore kwas foliowy, magnez (poniewaz pije sporo kawy) i olej z wiesiolka w pierwszej fazie cyklu (na polepszenie jakosci plodnego sluzu - dziala)
W ciazy pewnie bede brac jakies witaminy ale ogolnie nie jestem zwolenniczka suplementow. Popieram zdanie tescia lekarza ze lepiej najesc sie kapusty kiszonej. Sa tam wszystkie witaminy i mikroelementy, ktore zdecydowanie lepiej sie wchlaniaja ;)

KasiaJ ja biore aby kwas foliowy. Piłam siemie lniane ale dałam spokój. Nic innego nie łykam. Zapewne w ciąży bede musiaął ale puki co nie ma poptrzeby.

Katka a ty jutro wizyta u dzina?? trzymam &&&

Lisica no tak kiedys Fimka mi wysłała priv z naturalnymi wspomagaczami i ja se wbiłam ze magnez do ovu,no bo ona tak brała. Pokiełbasiłam ale masz racje to wiesiołek te skurcze macicy powoduje.
Dobrze ze mnie poprawiłas;-)

Cały dekolt, twarz i brzuch miałam w małych drobnych krostkach, jak tylko odstawiłam to mi przechodziło:tak:

Biorę magnez ze względu picia dużej ilości kawy.. ale faktycznie może ograniczę się do 1 kawy dziennie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry