reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej porannie kobietki:) Ja właśnie zasiadłam przed kompem a Nadusia leży obok taty i ogląda Scooby Doo. Jakoś o dzę mężą idziemy na Śniadanie do teściów, no i będziemy jechać do mojej mamy, Może potem mój brat do nas wpadnie:P

Hej,
U nas wigilia spokojna. Amelie moja to przezuwacz długodystansowy kolacja 2,5 godziny.:-D z prezentów hitem jest interaktywny piesek od moich rodziców. Wszędzie z nim chodzi. Gorzej, że wspomniana bestia wyłączniki nie posiada, a reaguje na głos. :szok:
Dzisiaj jedziemy do teściów-wracamy jutro. Miłego dnia dziewczyny!

Hej
Amaliee nie przejmuj się snem. Moja mam też zawsze mówi że wypadające zęby to coś złego. A w moim przypadku taki zwiastuje przypływ gotówki,uwierzcie mi dwa dni przed wypłatą zawsze śnią mi się wypadające zęby. My dziś u mamy dalej. Jutro do teściów.

Ohoho wszystkie śpią widzę:)

Ja piję kawkę puki mąż spi i nie widzi bo teraz zabronił mi pić,
ale co ja mam zrobić jak rano wstaje z mega potwornym bólem głowy...Nadusia lezy i ogląda bajeczki a ja zaraz wyjdę z psem,

Witam sie.

KAatka 1 czy 2 kawy w ciąży nie zaszkodzą. Puj póki mozesz bo potem moze cie odrzucic;-)

Kurde dzis zmierzyłam temp 1,5godz puzniej,bo zaspałam i co zrobic?? Przeliczyc czy zapisac tak jak jest tylko z tą godziną??

Hej.
Domka mi tez budzik nie zadzwonil i zmierzylam 2 godziny pozniej. Temp 38,2 :eek: Stwierdzilam ze nie ma sensu zapisywac i przeliczac bo na pewno jest zaburzona.
A potrzebuje jej bardzo zeby ovufriend wyznaczyl mi ovu :mad:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry