Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Amaliee a czemu o meza? Napewno tym razem sie nie sprawdzi... wyobrazcie sobie ze w poznaniu dwie ulice ode mnie mieszkajaca kobiete zamordowano miala 37lat , a do tego znow zaginela jakas kolejna co ma 37lat z poznania. I niektorzy pisza ze chyba tez juz jej zwloki policja znalazla... co sie dzieje na tym swiecie:-( i to przed swietami:---(
Mąż mówi że teraz już mu nawet testy nie są potrzebne do potwierdzenia ciązy
Co co by mi nie powiedział ja zaraz wyje....hehe i tak sie śmialiśmy...On mówi i widzisz już wiem kiedy doszło do zapłodnienia...wtedy co nie miałaś ochoty. wtedy co na śpiocha
Katka ale jesyes agentka co do ryczenia to ja nie wiem od paru dni tez troche nerwow czy czegos i odrazu ryk... masakra... wczoraj tez wieczorem ryczalam a to bo sernik nie wychodzil a tu cos. Naszczescie pierwszy w zyciu sernik wyszedl dzisiaj maz probowal i mowi ze boski:-)
Napije sie ciepłej herbatki i moze przejdzie. Jak nie to machne smecte.
Wyobrazcie sobie ze M wczoraj jeczal ze prezentu mi jeszcze nie kupil,ochrzanilam go ze powinien pomyslec o tym wczesniej. No to dzis pojechala cos szukac,no masakra
karla aż się boje;-)
Ale dowiem się wieczorem,bo u nas prezenty po kolacji wigilijnej są;-)
Wczoraj sie smaił ze mi karnister paliwa do samochodu kupi,obwiąśe wstążką i postawi pod choinką. He to był taki podtekst ze ja nigdy nie mam paliwa;-)
Witam wszystkich. Katka krechy co raz ciemniejsze super, trzymam kciuki . Ja już u mamy jestem, internet słaby ale nie jest najgorzej także będę zaglądac.