reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Amaliee a czemu o meza? Napewno tym razem sie nie sprawdzi... wyobrazcie sobie ze w poznaniu dwie ulice ode mnie mieszkajaca kobiete zamordowano miala 37lat , a do tego znow zaginela jakas kolejna co ma 37lat z poznania. I niektorzy pisza ze chyba tez juz jej zwloki policja znalazla... co sie dzieje na tym swiecie:-( i to przed swietami:-(:-(:-(

Mąż mówi że teraz już mu nawet testy nie są potrzebne do potwierdzenia ciązy:)

Co co by mi nie powiedział ja zaraz wyje....hehe:) i tak sie śmialiśmy...On mówi i widzisz już wiem kiedy doszło do zapłodnienia...wtedy co nie miałaś ochoty. wtedy co na śpiocha:P

Katka ale jesyes agentka co do ryczenia to ja nie wiem od paru dni tez troche nerwow czy czegos i odrazu ryk... masakra... wczoraj tez wieczorem ryczalam a to bo sernik nie wychodzil a tu cos. Naszczescie pierwszy w zyciu sernik wyszedl dzisiaj maz probowal i mowi ze boski:-)

Domka mnie wczoraj zoladek meczyl:-(

Napije sie ciepłej herbatki i moze przejdzie. Jak nie to machne smecte.
Wyobrazcie sobie ze M wczoraj jeczal ze prezentu mi jeszcze nie kupil,ochrzanilam go ze powinien pomyslec o tym wczesniej. No to dzis pojechala cos szukac,no masakra

karla aż się boje;-)
Ale dowiem się wieczorem,bo u nas prezenty po kolacji wigilijnej są;-)

Wczoraj sie smaił ze mi karnister paliwa do samochodu kupi,obwiąśe wstążką i postawi pod choinką. He to był taki podtekst ze ja nigdy nie mam paliwa;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry