reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie kochane po swietach...:-) mi sie @ skonczyla dziwnie krotka bo 3 dni trwala. Az jestem w szoku bo normalnie mam ok. 5 dni. Mam wysypke na dekoldzie i plecach nie wiem od czego wrrr.... ttzymam kciuki za wszystkie:-*:-*:-*

reklama
Hej poniedziałkowo:p

Inis-Kochana popraw sobie humorek tak jak pisałaś gdzie indziej, zakupami i Spa:-* Sama do takiego spa bym się wybrała...ale u mnie ostatnio sił brak...

Aschlee i jak?

U mnie dziś czuję że będzie sił brak... fatalnie się czuję... i jeszcze podjadałam w nocy dziecku ciastka:no: zła mamusia:wściekła/y:
Wczoraj zaliczyliśmy lodowisko, ale porażka totalna ludzi w bród.. strach jeździć... i rodzice z małymi dziećmi i tacy co cuda wyprawiają na tym lodzie... to już nie dla mnie. Mieliśmy też w planach Basen we Wrocławiu ale bratowa niestety ma @ i nie dało rady.

Potem pizza i byliśmy w domu jakoś koło godziny 20. Boli mnie cała stopa, przy zginaniu przy chodzeniu... mam wrażenie że mi spuchła..
Na dworze zimnica straszna... dla mnie powiem wam mogło by tego sylwestra nie być. i Tak nie pije a podejrzewam że zmęczona będę, będę musiała się położyć po południu z Nadią spać.. dziś na pewno się nie położę bo muszę zrobić sałatkę jarzynową, która miałam zrobić na świętą i nie zrobiłam:p i sernik na zimno zrobię.

W czwartek będę dzwonić do Gina się rejestrować...

Edit- Pustooo tuu! Mam nowinkę!!!!

Idę do ginekologa w czwartek na 10.30:)

Ostatnia edycja:
katka @ dalej brak jak na razie. Kurcze mam nadzieje ze tak zostanie.Czekam z niecierpliwoscia na relacje z wizyty i trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&
Ale tu ciiiiiisza.

Ostatnia edycja:
Aschlee życzę ci żeby już tak zostało.
kasiaj czyli jednak nie czekacie do wiosny, tylko działacie, to super.:-)
Domka u nas też wiosennie, aż dziwne to wszystko, dla mnie lepiej nie lubię jeździc samochodem jak jest ślisko, ale żeby teraz nie przywaliło śniegiem, i zamiast wiosny będzie zima.

U mnie niby slonko swieci ale zimno tesknie juz za latem :tak:Mam nadzieje ze zimy nie bedzie wogole a nie ze tylko sie opozni.
salatka jarzynowa pysznosci...w swieta pochlonelam jej calkiem sporo;-)

reklama
Czesc :)

Domka popatrz na moj wykres... prosta linia zadnych dolow zadnych gor... a w Sylwka jest mi obojetne i tak meza zamecze ;)

Katka dla mnietez Sylwestra mogloby nie byc ;) Noc jak kazda inna tylko miliardy wystrzelone w atmosfere...

Aschlee i niech tak zostanie :)

Mowilam dzien dobry? Dzien dobry ;) Mnie dzisiaj kurier obudzil... losie spie jak dziecko...
Planow na dzisiaj milion wiec laptop bedzie zamkniety.
Milego dnia!

Dokładnie, dla mnie petardy, fajerwerki i takie duperele to wymyślność. Podziwiam ludzi co kasę na to przeznaczają, my nigdy nie kupowaliśmy, idziemy tylko popatrzeć, wolę kasę wydać na coś pożyteczniejszego:p
Nie mam weny co do obiadku, ogólnie nic mi się nie chce:D
Zastanawiam się tylko czy puszczą mnie z pracy na tą wizytę bo w czwartek idę do roboty powiem że za godzinkę wrócę, dyrekcji w czwartki nie ma to myślę że problemu nie będzie.

zastanawiam się tylko czy będzie już coś widać:D

Do góry