reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
BubblesGirlbardzo bym sie cieszyla...ale wole sie nie nastawiac bo nie lubie niemilych rozczarowan.Mozna powiedziec ze testy szlam robic na pewniaka i bylam lekko w szoku widzac puste okienka.A wcale jakos specjalnie sie nie nakrecalam.W tym miesiacu totalnie na luziku:tak: Badania wszystkie mialam robione niedawno plus hormony.Sama juz nie wiem co myslec:sorry2: nie ma wyjscia jak tylko cierpliwie czekac

Ja mysle podobnie jak Bubbles ;)
Ale wiadomo lepiej sie nastawic negatywnie. Na pewno po badaniu ginka bedzie wiedziala co sie dzieje :tak:

Ja wlasnie zamowilam witaminy MACA na ebay. Bralismy je z mezem bardzo dlugo i przyznam ze myslalam ze to na wzomcnienie energii i spalenie tkanki tluszczowej a tu sie okazuje ze dzialaja na plodnosc, jakosc i ilosc plemnikow i zwiekszony poped seksualny ;)
Trzeba do tego wrocic ;)
Po 8 latach doczytalam co to za witaminy ;)
Moja tesciowa je kiedys na Cyprze kupila i Nas karmila ;) hehehe ;) chyba szybko chciala zeby wnuki sie urodzily ;)

Witam sie z rana;-) jak tam nastroje? Mnie głowa boli. Zła troche jestem bo nastawiłam dwa budziki zeby zadzwoniły na mierzenie temperatury i oczuwiscie nie zmierzyłam;-/ Obudziłam sie o 8 to juz sensu nie było. Ech daje se spokoj z tym termometrem narazie.

Karla ja cię nie chciałam niczym urazić wczoraj . Moja rodzina nie jest idealna :0. I nie każe Ci odpuszczac , rozumie ze dużo pieniędzy wlozylas z mężem itd. Może i ja bym walczyla jak kocią ;).... Nie znam Twojej dokładnej sytuacji ani dlaczego Twojtata postępuje tak a nie inaczej. I dlatego nie doradzam i nikogo nie oczerniam. Zycze Ci zeby wszystko sie wyjaśniło a przy tym żebyś miała dobre relacje z rodzina! Rozumie ze chcesz zadbać o byt rodziny ... Ja uważam ze czasami sie nie da wszystkiego za wszelka cenę :/ powodzenia !

Aschel ja mocno trzymam :*

Sama jestem ciekawa jak będzie u mnie juz jestem zmęczona ciągłymi staraniami i nakręcenia sie co miesiąc i porażkami ... A znowu nie umie o tym nie myśleć :( jak ja jestem ciężka kobita;) :0!!!

A tak wogole sie witam :)

Czy ktoś dziś testuje ??? :D

Miłego dnia a nawet weekendu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry