reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nadziejko, nakręcać się tak jak piszesz nie chcesz.. Ale tak jak każda masz nadzieje. &&&& zaciskam i to mocno!
Ach te telefony :D mój tez ma czasem odchyły od normy.

Domka, i jeszcze starczy dla Ciebie tych moich kciuków. &&&&&& ! :)

reklama
Nadzieja ten przytulankowy śluz jest inny niż ten płodny. Płodny wydostaje się z macicy a przytulankowy z gruczołów umieszczonych przy wejściu do pochwy. Czasem możne je pomylić. Wiem bo niestety 2 raz miała zapalenie tego gruczołu i kończyło się zabiegami ;(

Nadzieja ten przytulankowy śluz jest inny niż ten płodny. Płodny wydostaje się z macicy a przytulankowy z gruczołów umieszczonych przy wejściu do pochwy. Czasem możne je pomylić. Wiem bo niestety 2 raz miała zapalenie tego gruczołu i kończyło się zabiegami ;(

Rozumie Ritta , moge mieć brak ovu przy braniu CLO ? Bo sluzu przez cały cykl prawie nie miałam "suchy cykl" hehe ;)

Ha wcześniej obserwowałam napewno zmiany tego sluzu i wogole a w tym cyklu nie bardzo miałam co obserwować ...:( moje narządy chyba wybrały sie na wcześniejsza emeryturę :0:0

reklama
Jakbym miała test tu juz bym z ciekawości zatestowala gdzieś chce jak najszybciej być pewna jak jest bo męczy mnie ta nadzieja :(. Ale czekam na testy może w czwartek dojdą a może jutro :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry