reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny jeszcze raz dzięki, nie ma się co zamartwiać na zapas, tylko działać:D

Monarti moja mama i babcia też mają problemy z tarczycą(mama ma niedoczynność z hashimoto a babcia nadczynność), jak nam teraz nie wyjdzie to też sobie kontrolnie badanka porobię, bo to może być przeszkodą w naszych starankach. Dobrze, że u Ciebie wynik ok:)

Domka ale Ty chyba nie robiłaś wczoraj z porannego moczu ? Spokojnie jeszcze wszystko możliwe.

Monarti tarczyca niestety często się sypie przez ciąże :( Trzeba kontrolować. Ale teraz TSH idealne :tak:

Blue ja czuję się dobrze. Póki co objawów brak poza bolącymi piersiami. Byłam rano na becie. Wynik myślę że po 14.

Witaj !

Jesteście wszystkie kochane :* dajcie mega wsparcie :* aż gębą mi sie uśmiechają jak czytam ze myślicie o mnie i trzymajcie kciuki :*!!!!! Dziękuje :******

Ja czuje sie chyba normalnie w miarę , cieżko mi powiedzieć co będzie :0 a jeśli tylko coś czuje mówię ze to na @ bo nie chce sie nakręcić .... Brzuch mnie poniewal trochę wczoraj , nie wiem jak inne dziewczyny po CLO ale ja nie bardzo miałam widoczny jakikolwiek sluz w tym cyklu, rzadko kiedy zauważyłam coś na wkładce ! Podczas przytulanek niby nie było jakoś sucho no ale plodnego sluzu to nepewno nie było więc topi sie moja nadzieja ! Co ma być to będzie :) przyjmie to jakoś na klate ! Jeśli dostanę @ to przedemna ostatni cykl starań bo nie chce rodzic na norweska zimę :( . Zaczniemy od nowa na jesień ;) takie mam plany ;)!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry