reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja brałam clo raz dokładnie 3 tabletki bo bardzo mnie brzuch dołem bolał i to był cykl, w którym byłam w ciąży:tak::tak:

Teraz chce bez wspomagacza ale nie wiadomo czy to był przypadek czy to clo pomogło akurat ..

Olushia widzę, że opanowałaś suwaczek;-)

reklama
Kurczę już nie pamiętam, ale chyba w 3 dniu cyklu jakoś, powinno brać się 5 tabletek ale wiem, że ja tylko 3 wzięłam..
To jest lek na receptę, także lekarz powie dokładnie dawkowanie.

Lisica :) - ja w tym cyklu birałam CLO i mam nadzieje ze wkońcu sie uda jednak gdzieś w głebi ducha czuje ze nadchodzi @ :( . Pobolewa mnie czsami podbrzusze, kłucia mam dziewne ... no zobaczymy. Testy na necie zamowilam maja byc czwartek-piatek :tak: Sebuś ok :) rozrabia i cwaniakuje :D ! Zdrowy póki co i oby tak dalej ! :tak: Dziekuje ze pytasz :zawstydzona/y::tak: :*

Witajcie kobietki!

Miłego dnia Wam wszystkim życzę.
Ja spać nie mogę.

Nadziejko - trzymam kciuki, trzymam mocno!

Domka - nadzieje trzeba mnieć do samego końca, i jeżeli ma przyjść ta wredna @ do Ciebie to niech juz sie stawia, co zaczniesz szybciutko nowy cykl! :) :*

reklama
Hej:)

Rzadko tu ostatnio bywam:( Ja się zaczynam obawiać czy nie mam cyklu bezowulacyjnego, to już 20 dc a ovufriend nie wyznaczył owulacji:( Miałam z reguły między 17-19 dc, niby objawy były, ale wzrostu temperatury brak, chyba przestanę mierzyć, bo tylko mnie to frustruje:crazy: Dziewczyny jadłam od 15 dc suszone jagody Goji, które jak się okazało zawierają luteinę, która hamuje owulację, myślicie, że to może być przyczyną?

Nadzieja jak się czujesz? Trzymam &&& :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry