reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Może dziewczyny wybyły z rodzinkami ,albo do rodzinek i nie mają czasu ;)
Ja miałam gości dziś po obiedzie niespodziewanych , mieliśmy iść na spacer ,ale już się ciemno robi powoli , ja mam dziś lenia totalnego siedzimy z mężem i się w telewizor gapimy.

Heej kobietki
Długi weekend się kończy niestety
U mnie @ bardzo sspokojna o dziwo po takim czasie brania tabletek :-)spodziewalam się powodzi .
Aschlee tulimy :-)uda nam się głową do góry.musimy być dobrej myśli
Kobietka oj masz przeboje z teściowa, ją należę do tych kobiet które mają z nią styczność raz w roku jak wraca do pl na wakacje dlatego tak dobrze się z nią dogaduje
RITTA MEGA GRATULACJE

Życzę spokojnego wieczoru.

Dziewczyny, mam do odsprzedania staraczkowe pomoce ;)
Testy owulacyjne - 3 op
Oeparol Femina 60 kap.
Test ciążowy bobo-test strumieniowy czułości 10 mlU/ml

Zainteresowane proszę o info na priv
20140104_170609.jpg

Załączniki

• 20140104_170609.jpg
    20140104_170609.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 115
Kobietka, ale fajnie. :)
Tak pięknie zareagowała Wasza rodzina!
A teściowa jak zwykle musisz na nią wziąć poprawkę, bo tak jak pisałaś ona zawsze ma ALE.
Najważniejsze ze Wy czujecie sie dobrze kochana! :*

Ritta, jeżeli dobrze pamietam to miałaś na ferie na narty jechać?.. I spełniło sie, że, będziesz sie przyglądać z boku, bo zafasolkowałaś.
Kurczę, ale sie ciesze z Twojego/waszego szcześcia! :)

Tak blue, mieliśmy jechać ale plany się posypały przez chorobę córki i kurs męża (bardziej ten kurs).
Do końca marca jesteśmy uziemieni bo m. nie może wziąć urlopu a ja bardzo chciałabym choć na chwilę gdzieś wyjechać zanim brzuszek będzie uciążliwy.

Tak blue, mieliśmy jechać ale plany się posypały przez chorobę córki i kurs męża (bardziej ten kurs).
Do końca marca jesteśmy uziemieni bo m. nie może wziąć urlopu a ja bardzo chciałabym choć na chwilę gdzieś wyjechać zanim brzuszek będzie uciążliwy.

Rozumiem.
Czesto tak jest, że coś się zaplanuje, i potem nie wychodzi. Ale, życzę Ci aby znalazło się chodź odrobinkę wolnego czasu dla Was, abyście wypoczeli. :)

kobietka22 -9 dobrze, dobrze napisałaś mój nick ;] ) /My jednak starania zaczniemy gdzieś od lutego żeby obadać ten mój cykl bez tabletek bo dzisiaj ostania :)

Szkoda, że te wszystkie świeta już za nami, jak sobie pomyślę, że jutro do pracy to aż strach mnie ogarnia bo wiem co mnie tam czeka.... Pewnie przez cały miesiąc nadgodziny, gonitwa z czasem i stres, żeby wszystko porobić... ,

P.S. Mam pytanie "informatyczne" jak dodać suwaczek?? :P Szukam, szukam i problem nie znika hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry