reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
BubblesGirl
Rodzinka w niebo wzięta.
Fakt, że rodzice wiedzieli wcześniej i brat męża też, ale gdy teście mnie zobaczyli to wyściskali i z radosci łzy popłynęły. Z rodziną brata męża, też było super. Bratowa męża wyściskała, wytuliła i odrazu wspomnienia jak to ona tez była w ciazy, ze to piękny okres w życiu. :)
Dziadkowie super, czekali juz na nowinę o prawnuku lub prawnuczce.
A jak im jeszcze odgłos serduszka puściłam to były łzy szcześcia. :)
Wiec w skrócie każdy bardzo sie cieszył.! :)

Nadzieja - kochana póki @ nie ma jest właśnie nadzieja! :) kochana!
Tak to juz 15 tc czas tak szybko leci, ze jestem w szoku ze to juz, brzuszek powoli rośnie (nie należę to osób płaskich na brzuszku, wiec u mnie widzę to powoli, ale spodni juz zapiąć nie mogę, wiec muszę rozglądać się już za takimi z ściągaczem), ale kobietki najbardziej to (.)(.) urosły, jestem w szoku.

Ostatnia edycja:
blog_aa_4601184_6917895_tr_mowiom_helo.jpg.gifJa dzisiaj cos zalapalam mega dola wiec za duzo udzielac sie nie bede.Milego dzionka dla Was Dziewczynki

Załączniki

• blog_aa_4601184_6917895_tr_mowiom_helo.jpg.gif
    blog_aa_4601184_6917895_tr_mowiom_helo.jpg.gif
    105,5 KB · Wyświetleń: 56
Aschlee widzę, że podobnie jak ja.. wczoraj widziałam, jak moja córcia wspaniale bawi się z siostry bliźniakami (2,5 roku) .. aż mnie w sercu ściskało... kiedy w końcu będzie miała rodzeństwo.. już nie mówię, ze codziennie o to pyta..:-(
Dzisiaj pomimo święta ogarnęłam cały dom... nie chce już myśleć poprostu...

Myślę, że styczeń szybko mi zleci... 13 urodziny córci, najpierw dla dzieci później dla rodzinki, 14 moje, później męża i chrześniaka!
Imprezka za imprezką... a wczoraj byłam u siostry na urodzinkach;-) Może na moje urodziny będę miała niespodziankę ;-);-)

U jakiego sprzedawcy kupujecie testy na all ?? może się skusze..

reklama
Blueberrry - Witaj kochana cieszę się ,że podróż się udała , no ja jeszcze nie napisałam chyba jak to było jak się rodzinka dowiedziała, najpierw pojechaliśmy z życzeniami do mojej kuzynki wszyscy nam gratulowali ;) potem zawieźliśmy moją babcię i mamę do teściów bo tam była wigilia ,a sami pojechaliśmy najpierw na wigilię do mojego taty i jego mamy , tata się bardzo ucieszył ,a babcia nie załapała w pierwszej chwili i mówi "dobrze dobrze może być i za parę lat ,ale żeby zdrowe było" a ja do niej ,że już jest no to zaczęła się radować pokazałam zdjęcie usg i babcia jak to babcia ,że najlepiej żeby była dziewczynka i ona już ma dla niej imię ;D , potem pojechaliśmy do teściów mąż włożył zdjęcie usg do torby jego chrześniaczki ,którą dostała w prezencie , no i był opłatek już wtedy wszyscy bardzo się wzruszali , potem zjedliśmy i przyszła pora na prezenty , dziewczynki rozpakowały ,ale chrześniaczka nie otwierała torby jak już każdy rozpakował swoje prezenty to powiedział jej żeby zobaczyła czy nic tam w środku torby nie ma, wyjęła i w pierwszej chwili pytała co to jest ,a szwagierka ,że to zdjęcie usg czyli ciąża i wszyscy popatrzyli na mnie , chrześniaczka podniosła zdjęcie wysoko do góry i wszyscy zaczęli płakać i gratulować mój mąż i jego brat padli sobie w ramiona i płakali , nawet teściowa płakała i chrześniaczka męża , szwagierka, teść , moja mama no i ja , normalnie jak sobie przypominam to znowu się wzruszam ;)

I znowu się rozpisałam ;)

Teściowa ogólnie zachowywała się jak zwykle , tylko zaczęła mówić ,że za mało jem , ja przed wigilią wszystko zwracałam i potem jadłam po trochu ostrożnie bardziej żeby jednak trochę się pożywić, było w sumie dobrze, za to w Nowy Rok mi nerwy zepsuła, bo jak wszyscy zjedli obiad to chciałam umyć talerze itd ,a potem szliśmy na spacer i potem chciałam kawkę i ciasto podać , ale teściowa powiedziała żebym zostawiła bo może będą jeszcze jedli , jak się ubrałam i szłam na spacer to podeszła z pretensjami ,że nie posprzątane ja jej powiedziałam ,ale przecież mówiłam ,a ona no tak ,ale nie ma kto sprzątnąć i po powrocie ze spaceru pomyłam z kuzynką talerze bo też była w gościach z nami i podałam ciasto , kawkę i pomyłam potem od razu żeby nie było.

Karla - proszę o dane do aktualizacji listy bo Ty mi zostałaś i Beata ,ale nie wiem co z Beatą bo jej dawno nie widziałam , pojawiała się????

Olushia - witaj ( nie wiem czy dobrze Twój nick zapamiętałam ,jeśli pokręciłam to wybacz mi ) zapisać Cię na listę staraczek?Jeśli tak to podaj termin @, lista jest na pierwszej stronie tego tematu;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry