reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jussastar - trzymam mocno &&&&&!
I niech sie uda! :) :*

I Tobie i wszystkim przesyłam teraz ogrom fluidków.. Bo z maleństwem jemy i mamy wiecej siły ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

reklama
dawno mnie nie było tutaj ja wraz z mężem byłam i ginekoloszki i kazała nam wyrzucić termometr i kalendarz podrzeć, dać sobie więcej luzu i przyjść za trzy miesiące już w trójkę a jak nie to wdroży inne środki co kolwiek to znaczyło zobaczymy czy coś wyjdzie z tego póki co temperaturę dalej mierzę i oby utrzymała się długo na takim poziomie... w piątek powinnam dostać @ oby nie przyszła

K_a_S

Trzymam mocno &&&&&!

Czesto kobietki pisały, ze jak mierzą temperaturę to potem ciezko sie odzwyczaić od przyzwyczajenia mierzenia. :)

Fajna ta Twoja ginekolożka. :)
No i czekamy na dwie kreseczki, a nie na @ u Ciebie! :)

Blueberry - sama nie wiem jak sie czuje :( chyba dlatego ze tak juz bym chciała te dwie KRECHY !!! :0 czasami mi sie wydaje ze czuje klucia, czasami ze jednak idzie @ więc pewnie przyjedzie ! Temperatury nie mierze bo z tego co posalyscie to trzeba sypiac dobrze i o jednej porze mierzyć a Moj Seba czasu pare razy sie budzi chce piciu, albo coś mu sie przysni więc u mnie to nie do wykonania :0 dziękuje ze pytasz :* może dzisiaj w skrzynce na listy bedą juz testy i sie wszystko wyjaśni aczkolwiek boje sie rozczarowania - może bede czekać na @... Wątpię ze wytrzymam :0

Domka -nie martw się nowy cykl nowe starania:-)

KAS -właśnie się zastanawiałam co się z Tobą dzieje:-)powodzenia i trzymam kciuki

Justastar mocno zaciskam kciuki:-)

U mnie znowu w tym miesiącu będzie stres czy uda się wstrzelić w ovu bo w tym terminie wypadają mężowi egzaminy i będzie poza domem a ostatni wypada 24 byli w przewidywany dzień ovu;-)

Ostatnia edycja:
reklama
DOMKA nie przejmuj się ja ostatnio po rozmowie z gilekoloszka nastawiłam się że szkrab sam zdecyduje kiedy będzie odpowiednia pora na niego, tym bardziej że jesteśmy młodzi i czas gra na naszą korzyść. Mnie dawno nie było bo mam problemy z babcia ( wkurzam się że tylko ja z moja mam się zajmuję, a druga córka babci ma ją gdzieś) mam nadzieje że wszystko się ułoży jakoś Na weekend byłam w górach odreagować wszystkie problemy, ponoć góry są bardzo płodne zobaczymy;p Zabieram się za projekty bo mam masę zaległości w studiach i pracy mgr W poniedziałek mam wizytę u ortopedy z moim kolanem nie wiem czy czasem nie zdecyduję się jednak na operacje bo coraz bardziej daje mi ono w kość. Ciekawe co powie bo co jeden to inaczej. A ja już zwyczajnie mam dość i marze żeby pozbyć się bólu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry