reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oj kochana zadzialakad na mnie jak balsam na dusze :* gdzieś mi sie lżej zrobiło i będzie tak jak mówisz obojętnie co sie stanie jeśli bede miała walczyć dalej to tak tez zrobię :) :):) napewno u góry jest zapisane kiedy ma sie udać :) musi sie wkoncu udać i JUZZZZ !

I NAM WSZYSTKIM SIE USA BO TAK BYĆ MUSI :)!!!!!!!!!!

Bo zawsze trzeba walczyć do samego końca, aby dopiąć swoich marzeń! I nie ważne ile to bedzie trwać, ważne ze cały czas będziemy silne, aby piąć się dalej. A smutek, złość, wkurzenie niech doda każdej z nas sile do dalszego działania i owocnych rezultatów!

O! ;)

reklama
Dziewczyny trzeba być dobrej myśli i pozytywnie się nastawić , trzymam mocno za Was kciuki oby nastąpił wysyp II ;D

No i chciałam prosić o Wasze kciuki dziś idę do gina , tego na nfz , muszę odebrać wyniki badań mam nadzieję ,że będą dobre i w normie , jedno usg już mi robił więc nie wiem czy zrobi kolejne ....mąż jedzie ze mną , zawsze mam stresa przed wizytą;)

Ps- mi też strzelają kolana.

K_a_S
To kuruj sie ino szybko!
Aby nic sie bardziej nie rozwinęło, bo najgorsze co moze byc to zachorować.
I zdrówka Ci życze, oby szybko to co sie przypałętało polazło!

Kobietko
Nie stresuj sie kochana!
I niech maż Cie za rękę trzyma i ten stres twój przejmie, co sie uspokoisz!
No i trzymam kciuki za wizyte!! :*
Wszystko bedzie dobrze! Zobaczysz.

Kobietko22 trzymam kciuki za wizytę:-)czekamy na relacje

JĄ się zapisałam na jutro wskoczyłam na czyjeś miejsce bo coś mi ten lewy jajnik dokucza do tej pory tłumaczyłam go okresem i ovu ale teraz nie ma prawa boleć a często miałam na nim torbiel ... Grr
A co do ćwiczeń też miałam wczoraj pierwsza serię i dzisiaj chodzę połamana :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry