reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Anulka mam nadzieje ze się zobaczymy na watku dla lipcowek:):):)zaraz uciekam dziewczyny...i będę dopiero w poniedziałek wiec trzymajcie mocno kciuki za tescik:):)ja tez będę trzymać:)

inis kiedy powiedzieć rodzinie i innym? Jedne mówią od razu, drugie czekają aż będzie serduszko albo nawet do 12 tygodnia bo chcą uniknąć sensacji w rodzinie jak np. wcześnie poronią, a tak niestety też się zdarza :(
Mój mąż dowie się od razu, ale z rodziną i znajomymi się wstrzymam. Jak lekarz potwierdzi, że ciążą rozwija się prawidłowo i pięknie bije serduszko wtedy im powiem.

domka - lublin nie lublin ale Lubelszczyzna ;-) Jak nie będziesz się orientować w naszym "slangu" to pytaj. Szybko się wkręcisz.

katka - moja córa to duża pannica - 2006 rok

anulka nie smuć się. Ja też z moim miałam małe spięcie. Zaraz wyjdzie słońce, zobaczysz.

anastazi w poniedziałek ????? Kciuki za teścik

Nooo bardzo bym chciała mięć bobasa w lato, bo córkę rodziłam w środku zimy

No ja tez urodzilam corke w zimie:) w lecie bedzie gorzej wiadomo :) ale czego sie nie robi dla takiej malej kochanej istotki...♥♥♥ serce by czlowiek za nia oddal:) ja dlatego juz chce rodzenstwo dla malej bo jak sie jej pytam czy chce brata albo siostre to mowi ze Nie. Boje sie ze pozniej bd jeszcze gorzej:((

Widzicie jaka glupia jestem...on wyciaga reke ja znowu odwalilam mu:( wolalam to przemilczec ale zapytal czy nic nie odpisze i tak wyszlo...
Odpisal ze tez przemilczy a teraz :bo mnie kocha...

Październik:
nadzieja!- termin @ 17-23.10.2013
Mizzah - termin @ 23-24.10.2013
Pati.Patuszka - termin @ 23-26.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Amaliee - termin @ 26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
blueberrry - termin @ 28.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013

Listopad:

inis- termin @ 03.11.2013
78LENA- termin @ 04.11.2013

Fimka- termin @ 06.11.2013
Domka12 - termin @ 08.11.2013
Macadamia- termin @ 07.11.2013
Ewka29 - termin @ 09.11-13.11 2013
ookatkaoo1993 - termin @ 10.11.2013
BubblesGirl - termin @ 16.11.2013

mariaa - ??
beata31- ??

Lista zafasolkowanych :

Mar-chew II
karolq8 II
paulinka88 II

Domka - wpisałam Cię na listę staraczek ;)

co do tego kiedy powiedzieć to ja jako ,że mam za sobą poronienie to nie wszystkim powiemy od razu , chciałabym poczekać z tym właśnie do 3 miesiąca ciąży , bo poprzednio bardzo się cieszyłam i nie przeczuwałam tragedii i wszystkim powiedziałam ,a potem było odkręcanie wszystkiego i najgorsze co może być to pytanie no i jak się czujesz ? wszystko dobrze z dzieckiem? kiedy termin porodu? a ja wtedy musiałam tłumaczyć ,że niestety się nie udało:-(

ja mawiam ,że jestem już mamą - mamą Aniołkową , a teraz po raz pierwszy chcę zostać mamą ziemską i mam nadzieję ,że tym razem będzie mi to dane ,a nawet jeśli nie to zamierzam się cieszyć każdym dniem ciąży bo wiem ,że czasem trwa ona zbyt krótko....

na pierwszym miejscu dowie się mój mąż i znając życie moja mama ,bo ona mieszka z nami i wie ,że się staramy w sumie wszyscy wiedzą ,a niektórzy się domyślają bo ja czekałam 2 lata na to i pytali kiedy i kiedy to mówiłam ,że jak odstawię leki ,a jak już je odstawiłam to wszyscy czekają ,ale nie chcę się spieszyć z uświadamianiem ich jak już zajdę , no i moja ukochana kuzynka na pewno też się dowie wcześniej niż reszta bo z nią jestem najbliżej i ona z każdym synem ,a ma ich trzech robiła testy ciążowe u mnie i pierwsza wiedziałam ;)
tak sobie policzyłam tylko nie wiem czy dobrze ,że gdyby się okazało ,że teraz się udało to w Święta ewentualnie w Sylwestra byśmy ogłosili ,że spodziewamy się dziecka ,ale plany planami ,a życie swoje wiadomo , jeszcze szwagierka moja jest wtajemniczona i czeka na rozwój wydarzeń ,ale też to przeżywa i cały czas mówi ,że się nie nastawia puki co tylko czeka co się okaże i mi też radziła nie podniecać się za wcześnie , ona ma planowane 3 córki to wie czym to pachnie.

dobra trzeba wyro zaścielić...

reklama
Do góry