reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Kobietka wiem co czujesz bo ja tez pierwsza ciaze poronilam...i tak jak mowisz z Fabim chcialam zaczekac dowiedzieli sie tylko maz i rodzice...ale oczywiacie moja mama nie potrafila wytrzymac i powoli siostfy jej sie dowiedzialy i tak rozszedl sie lancuszek i jak konczylam 3 miesiac wiedzieli juz wszyscy...

teraz mysle czy faktycznie nie poczekac do swiat z tymi karteczkami ale pewnie byamy nie wytrzymali:)

Jakos mnie nachodzi testowanie po niedzieli jesli @ nie bedzie. )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hello ja to dzis jak tajniak w pracy pisząc z Wami :) u mnie samopoczucie co do ciąży to 55% czasami wierze ze sie udało a czasami zwątpienie ale musimy myślec pozytywnie bo wszystko jest możliwe :) i bedziemy lipcowkami :) fajny miesiąc na poród i spacerki z wozeczkiem po parku super by było ostatnio byłam na dziale ciążowy mi o mało sweterka sobie nie kupiłam :/ ciazowego :) ja o swojej ciąży powiedziałam prawie po pierwszym usg czyli w 3 miesiącu i teraz tez tak zrobię
Ok lecę do obowiązków

Ja usg mialam w kazdym miesiacu robione:) zrobilam taki segtegator miesiac po miesiacu maly bedzie mial pamiatke:)

Dziewczyny zagoncie mnie do jakieja roboty bo nie moge odejsc od telefonu hehe lozko nie zlozone powoli syf sie w domu robi a ja 3 dzien nie mam ochoty na nic...

Anulka zrób sobie kawkę do pomocy i do obowiązków :) no i oczywiście weź tel ze sobą zeby byc z nami :)
Ja moge sobie pomarzyć o usg w każdym miesiącu :/ gdyż w UK przez 9 miesięcy jest tylko robione 2 razy usg oczywiście jeśli wszystko jest ok :/
Dziewczyny macie jakieś sugestie na dietetyczny obiad jestem od dzis na diecie tzn teraz nie ma słowa dieta tylko zdrowe odżywianie

Ostatnia edycja:
Kazimiera kawle to juz 2 pije:) i fajka za fajka:/ maly je w koncu sniadanie pierwsze mleko z platkami z dodatkiem picia jego wyladowalo w kiblu bo sie tak bawil...teraz je kanapki...
A tel laduje sie i tak zerkam caly czas a syf nie zajac nie ucieknie hehe tragedii jeszcze nie ma :)

Widzicie jaka glupia jestem...on wyciaga reke ja znowu odwalilam mu:( wolalam to przemilczec ale zapytal czy nic nie odpisze i tak wyszlo...
Odpisal ze tez przemilczy a teraz :bo mnie kocha...

Kurde Anulka to jest tak że ja też nieraz przemilcze... a potem wyje do poduszki, my sami sie dosyć często kłócimy;/ nie dogadujemy sie w pewnych sprawach i tyle... On by wolał porozmawiać ale ja jak już buchnę to jest kłótnia na max....
Z tymi facetami to tak własnie jest...

Nieraz mam go serdecznie dosyc.... tak to tęsknie jak głupia jak go nie ma cały tydzien, jak wróci to jest super.. ale w niedziele jak ma juz nocy jechac to sie kłocimy ...

Tak pale i w ostatnich dniach nawet wiecej... :/
Wstyd sie przyznac ale z Fabim tez palilam..tylko jak karmilam to nie...
Wlasnie moj dzwonil mily itp...mamy pogadac jak wroci...
Lozko zlozylam ale jak spojrzalam ile prasowania mam to szok...musze sie po poludniu wziaac za to...

reklama
Do góry