reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Dobra ja spadam bo jade z M do Tesco;-)

Miłych snów życze tym starającym się,tym zafasolkowanym no i fasolkom waszym.Buziaki papapa:-) Jak wstane(o 6) to się odezwe pa

reklama
Fimka, przykro mi :-( Mąż bardzo zdołowany?
Był strasznie zdołowany. Nie zdał jako jedyny w ciągu ostatnich kilku lat :eek:
To naprawdę podejrzane. Ech. Zafundowałam mu pocieszające rozmowy w Pijalni Czekolady Wedel.
Wypił swoją i moją czekoladę :D Już jest lepiej. Wysłał właśnie wniosek o wyznaczenie nowego terminu i nowej komisji.

Fuma, Domka, Katka - dzięki za miłe słowa :*

Ja się zastanawiam nad testowaniem 03.11. Będziemy u moich rodziców, do których jeździmy raz na 3-4 m-ce. Na Gwiazdkę się z nimi ni będę widziała, a jakby w niedzielę wyszło, to mogłabym im powiedzieć na żywo :)
Co myślicie, 3 dni przed @? Może coś wyjść?

Biorę codziennie folik od sierpnia, wiesiołek do 12dc i piję siemię lniane w dni płodne (b. ślisko jest ;))
Taki mam system leków...

Ostatnia edycja:
Jakie?
Antykoncepcyjne? Nigdy w życiu.
U nas zawsze tylko gumki..
Bałam sie innej antykoncepcji, wiec albo gumki albo nie ma prztulania. ;)

Ha nie uwierzycie... siadłam przed kompa i pisze sobie z wami, i nagle ktos mi puka do drzwi, ja przestraszona ide do judasza... patrze ciemnooo... i pytam kto to...nikt sie nie odzywa....kurde łappie mi za klamke...i mowi otwieraj.... normalnie myślałam ze sie "osram" sory ze strachu... wykręcam numer do sąsiadki zeby wyszła i zobaczyła kto do mnie puka.. ale sekretarka... dalej ktos łapie za klamkę... to dzwonie do teściowej... i mówie kurde przyszła by mama zobaczyc kto mi puka i ciągnie za klamkę bo się boje... a ona w śmiech... to Kamil....

Moj małż jaka miał długą delegacje, jaki mi prezent zrobił....

tak sie wystraszyłam.... masakra... :)

reklama
Do góry