reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Katka to widzę, że mąż wziął przykład z mojego ;-)
Fimka to dobrze, że już mu lepiej. Faktycznie to podejrzane :dry: a - jeśli można wiedzieć - co mąż studiuje?
Blueberry masz rację, antybocianom mówimy NIE... ja na nich przytyłam 10 kg, cykle mi rozregulowały zamiast wyregulować, a o samopoczuciu już nic nie powiem. Brałam po skończeniu karmienia piersią przez pół roku i NIGDY WIĘCEJ!!!

Niedawno wróciłam do domu. Strasznie piersi mnie bolą i zjadam olbrzymie ilości jedzenia. Nawet od Mojego bułkę z hamburgera zjadłam. Biedny. Coś czuję, że niedługo @ będzie.

Fimka to dobrze, że już mu lepiej. Faktycznie to podejrzane :dry: a - jeśli można wiedzieć - co mąż studiuje?

Telekomunikację na politechnice... Dziennie. Stres związany z uczelnią go wykończy... :-(

Ja też brałam anty ze wzgl. zdrowotnych. Tragedia. Przez 1,5 roku byłam kołkiem. Choć w tym czasie brałam ok. 4 różne rodzaje tabletek, a skończyło się na NuvaRing (ten był najlepszy ze wszystkich). To i tak: zero uczuć, zero libido, zero empatii, zero emocji. Byłam neutralnym warzywem. Nigdy więcej!

Ewka - piję siemię, bo na pewno nie zaszkodzi, a może coś zdziała ;) Nie lubię tego smaku, ale dodaję maliny w syropie albo jakiś sok. Wtedy jest ok :)

Katka no to masz niespodzianke a tak narzekalas hihi
Udanych staranek dziewczyny;) OWOCNYCH!!
moj mnie pocieszyl dzwonil moze bedzie dopiero za poltorej godz bo policja go zlapala dostal 200 zl i 6 pkt super...ehh

Zabralam sie snowu do coli a tu fuuujj az mnie odrzucilo czuje zapach wodki a oczywiscie jej nie ma :) a maly chyba mi by nie wlal w sumie nawet w domu nie ma wodki...

Katka to widzę, że mąż wziął przykład z mojego ;-)
Blueberry masz rację, antybocianom mówimy NIE... ja na nich przytyłam 10 kg, cykle mi rozregulowały zamiast wyregulować, a o samopoczuciu już nic nie powiem. Brałam po skończeniu karmienia piersią przez pół roku i NIGDY WIĘCEJ!!!

Ja sie zawsze bałam antybocianów a raczej ich skutków ubocznych.
Z mężem od razu umówiliśmy sie co i jak.. I całe zycie bez takich tam.. :)

Hello u mnie @ na całego :( a jeszcze wczoraj miałam nadzieje ze plamienia na ciąże :( a wiec Kobietka dopisz mnie Kazimierę :) na 25 listopad :) ok lecę na seans wieczorny :)

reklama
Do góry