reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Anulka nie przejmuj się, on też jest w nowej sytuacji i musi się z tym oswoić, to dla niego pewnie też wielki szok, że będzie tatą mimo, że się staraliście, daj mu trochę czasu, na pewno wszystko się ułoży tylko musicie się oboje nawzajem wspierać i mieć do siebie zrozumienie:tak:

Katka u mnie to samo:( Ale tak się spodziewałam, że będzie jedna, albo jeszcze za wcześnie, albo po prostu ta @ wredna przyjdzie na dniach:wściekła/y: Ale u Ciebie to, aż dziwne, ile już Ci się spóźnia? Może masz jak Anulka zepsute testy;-)

reklama
Bubles ale u Ciebie jeszcze jest nadzieja a u mnie juz napewno nie... już nie kupuje testów ani nie testuje bo tylko nerwy trace i kase.
I teraz juz jestem pewna że przez te tabletki rozregulowały mi sie cykle, przeciez to prawie 3 lata brania.
W Poniedziałek mam ginekologa...

Katka nie załamuj się, bo póki nie ma @ to jak najbardziej jest nadzieja:tak: Ale racja nie stresuj się już testami, w poniedziałek leć do gina, na pewno więcej Ci powie i jeśli to ciąża to ją wykryje, trzymam kciuki &&&

Spoko nie mam zamiaru :D
Jak mówią inne dziewczyny jak nie w tym miesiącu to w następnym.... ale tak jak by przyszła w niedziele zeszłą juz bym była po @ i mogła bym zacząc kolejne starania...

No tak, jak ma przyjść to lepiej jak najszybciej, żeby nie marnować dni na staranka, ale jednak lepiej, żeby jej jednak już nie było:-p

Kuurde, ale mnie prawy (.) swędzi no nie wytrzymam;//

Katka , Bubbles puki @ nie ma jest nadziej i obie macie jakies felerne tesciory jak i ja hehe

mi w koncu najtanszy wyszedl za 5,50 hihi

No chociaż tyle dobrze ze się dużo wcześniej zarejestrowałam do ginekologa... chociaż znając moje szczęście. jak nie było @ to pewnie przyjdzie jak będę miała iść do ginekologa:(
No ale cóż.. ma przyjsc to niech przyjdzie powiem ginowi jaka sytyacja ze nie mam @ a testy negatywne a dziś mam już 34 dzień cyklu... zreszta jeszczee moja mama mnie wczoraj pocieszyła mówiąc.. ze 34 dni to jeszcze nic ona miała cykle po 100-150 dni...:) czaicie?

i wyczuj wtedy dni płodne hahahaha!!

Nie no co wy nie załamuje sie, a w sumie powiem wam że może i lepiej, dogadam się na spokojnie z moim mężem... i myśle ze trafi nam się niespodzianka na swięta...ojj jak bym chciała...:D

Dziś jadę do mamusi chyba na pare godzin z małą, bo mąż bedzie konczył tą zabudowę a ja mu będę niepotrzebnie marudzić ze ciągle syf... bo potem się znów pokłócimy a ja już nie chce się z nim kłócić:D

Anulka u mnie może być za wcześnie, bo jestem dopiero 10 dni po owu, a Katki pewnie felerne tak jak Twoje;-) Wysyłaj fluidki z wzmożoną siłą, bo bardzo się teraz przydadzą:tak::-)

Anulka ja też nie kupuje nie wiadomo jak drogich, miałam już pink, Pregnacy test, Cardioline i te kosztowały koło 5-7 zł a najdroższy miałam strumieniowy AMIL. ale teraz już wiem że szkoda kasy...

reklama
Do góry