reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Katka super podejście, ja też się nie załamuje jakby jednak teraz nie wyszło, bo w sumie chciałabym powiedzieć rodzince na święta, a jakbym teraz zaszła to by się taka niespodzianka nie udała, bo mój by zaraz wygadał teściom, bo taka gaduła z niego jest:tak: Maaatko 100 dni?:szok: Chociaż w sumie jak się nie starałam to się wkurzałam czemu ten @ musi być co miesiąc, a tak masz 3-4 miesiące spokoju hehe:p Gorzej jak się akurat planuje rodzinkę to faktycznie masakra, ale jak widać po Tobie i Twoim rodzeństwie to da radę i tak:-)

No ja mam raczej regularne, ostatnio mi tylko @ psikusa zrobiła i cykl trwał 26 dni:dry: Według normalnych cykli miałam mieć dzisiaj. Ale ja miałam późno owulacje, więc nawet jak coś się udało to raczej za wcześnie, póki co się nie załamuje, bo temp. nie spadła(36.9 st.), według ovufriend moje szanse dzisiaj na pozytywny test ciążowy to tylko 35%, więc marnie:p

reklama
U mnie z badaniem śluzu gorzej, bo w trakcie cyklu mam go mało:baffled: Mogę tylko badać go wewnętrznie, ale jakoś tak ciężko, muszę się tego nauczyć:tak: Bo na razie bazuje raczej na temperaturze.

Uda sie kazdej z was;) napewno trzymam &&&&&& i lapcie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;)

Nie no moj mnie juz calkiem rozwala:/ jakby nigdy nic dzwoni(bo jest w pracy) i z pytaniem czy sie dzis gdzies wybieramy czy siedzimy w domu bo kumpel dzwonil i nas zaprosil...a ja wcale nie mam ochoty nigdzie wychodzic:( tylko bym wyla;(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hmm.. Anulka a może lepiej faktycznie gdzieś wyjdźcie, odstresujesz się w gronie znajomych, będziesz mogła pogadać z kimś innym niż Twój, może wam to dobrze zrobi:)

Bubbles naprawde nie mam ochoty:( wydaje mi sie ze on nic(mnie) nie rozumie:( zamiast lagodzic sytuacje to robi sie coraz gorzej:( choc wole sie nie odzywac to tez jest zle...moze poplacze i pomoze...

Może porozmawiać z nim szczerze, wytłumacz jaka jest sytuacja, co czujesz i że potrzebujesz teraz od niego dużo wsparcia, tylko tak na spokojnie, żeby on zrozumiał Twój punkt widzenia, a nie odebrał tego jako atak na siebie, myślę, że to lepsze rozwiązanie niż zamykanie się ze swoimi problemami i zostawianie ich samej sobie, bo w końcu one wybuchną w najmniej odpowiednim momencie.

Ja pier**** dziwczyny trzymcie mnie albo mam zwidy albo zaczynam cos na tym teście widziec.... jak sie przyjze w świetle w oknie....

Dodam test robiłam z drugiego moczu bo wstałam o 6,30 i zrobiłam siku a potem o 7 i na siłe wysikałam do testu...

reklama
Katka to robiłaś test z bardzo świeżego moczu, stężenie mogło być za niskie, może wstrzymaj się jak najdłużej z sikaniem i zrób test jeszcze raz dziś?

Do góry