reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Ritta - a ja jak zwykle - nie mam żadnych objawów. Wszystko tak samo jak zawsze, może prócz humoru, bo czuje że już zaczyna mnie wszystko irytować. Chyba PMS :-p ale tak mówiąc poważnie... NIC. Nie wiem czy w ogóle miałam ovu, nigdzie nie udało mi się dopatrzeć śluzu płodnego, więc jeśli mój ból głowy w środku cyklu nie oznaczał okolic ovu to ja nie mam siły już się domyślać. Z resztą już przestałam bawić się w "a może się uda" i jeść na wszelki wypadek apap zamiast ibupromu, unikać niezdrowego żarła itd. Ostatnio zjadłam chińszczyznę (czego nie robię normalnie bo pilnuje jednak, żeby jeść jedzenie a nie chemię) i byłam w tego powodu bardzo zadowolona. Będzie fasolka to będę się pilnować. Na takie czekanie 'a gdyby' szkoda mi życia ;)

Wiesz, że podzielam taką postawę ;-)
Ja już sama nie wiem czy te moje odczucia są rzeczywiste czy rodzą się w głowie :-) Dziś wybieram się na pilates. Nie wiem czy powinnam ale mam to gdzieś, to przecież spokojne ćwiczenia.

reklama
Mi sie strasznie nudzi, nie mam nic do roboty :( dzieciaki maja siebie o mnie im sie nawet nie przypomni ;( a co dopiero bedzie jak beda nastolatkami :eek:

Czytam w necie o tych temperaturach i nic z tego nie rozumie, ile stron tyle opini.

A ja się wkurzyłam, mam cykl założony na ovu 14 dni, a oni mi już zablokowali muszę wykupic abonament, myślałam że chociaż cały cykl pozwolą za darmo, muszę poszukac gdzieś indziej. Jestem po pracy wykończona, jeszcze ze dwa dni i biorę wolne. A co do tych klocków to znalazłam fajne na allegro z firmy SLUBAN słyszał ktoś?
Domka widzę że siemie pijesz na całego, zazdroszczę, ale powiem ci że w tym cyklu zadowolona jestem ze śluzu mojego, no nic trzeba działac:-D

Ostatnia edycja:
Bella - OvuFriend robi się szare po miesiącu od założenia konta, musiałas założyc jeszcze w tamtym cyklu, albo nie korzystać. Później trzeba wykupić abonament, żeby wszystko działało :/
Ja załozyłam drugi raz konto na ten miesiąc, na inny mail... I przepisałam sobie wykres z ost. m-ca. Trochę roboty jest...

ja myslalam ze na ovu ma sie dostep do wszystkiego przez miesiac a po miesiacu dziala nadal tylko bardziej ograniczony...

reklama
Do góry