inis
Fanka BB :)
Ritta - świetna historia! Przywraca nadzieję
U mnie zaraz dobiegnie końca 3 cykl... oby do trzech razy sztuka! :-)
A ja czuje się wypluta do reszty. Nie wiem co mnie dzisiaj tak zmęczyło, rano miałam full energii a teraz kombinuje czy by nie iść spać. Humoru nie mam, zimno mi ciągle i tylko bym narzekała. :-)
U mnie zaraz dobiegnie końca 3 cykl... oby do trzech razy sztuka! :-) A ja czuje się wypluta do reszty. Nie wiem co mnie dzisiaj tak zmęczyło, rano miałam full energii a teraz kombinuje czy by nie iść spać. Humoru nie mam, zimno mi ciągle i tylko bym narzekała. :-)
ale tak mówiąc poważnie... NIC. Nie wiem czy w ogóle miałam ovu, nigdzie nie udało mi się dopatrzeć śluzu płodnego, więc jeśli mój ból głowy w środku cyklu nie oznaczał okolic ovu to ja nie mam siły już się domyślać. Z resztą już przestałam bawić się w "a może się uda" i jeść na wszelki wypadek apap zamiast ibupromu, unikać niezdrowego żarła itd. Ostatnio zjadłam chińszczyznę (czego nie robię normalnie bo pilnuje jednak, żeby jeść jedzenie a nie chemię) i byłam w tego powodu bardzo zadowolona. Będzie fasolka to będę się pilnować. Na takie czekanie 'a gdyby' szkoda mi życia