reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

paulamc no właśnie ten rok nie był dla mnie najlepszy, więc 2014 musi byc super. Choc końcówka roku niczego sobie, w końcu jestem w ciąży:-)

reklama
Ja tez bede sie cieszyla jak juz ten rok sie skonczy bo w wiekszosci momentow nie byl szczesliwy.Mam nadzieje ze nastepny bedzie duzo lepszy

Ten rok to byla katastrofa... Moze nie caly ale druga polowa... Bede szczesliwa jak sie skonczy.

Brzydkie pytanie: sluz - ktory wypada jak glut na dlugosc ok 20cm ale jest metny, kremowy i w palcach sie rwie to jeszcze nie jest plodny?
Nie, płodny jest przejrzysty, rozciągliwy, pamiętaj białko jaja kurzego, jak go zobaczysz będziesz wiedziała.

Ale dużo napisałyście...czytam i czytam;-)
Ja jeszcze jutro do pracy jadę, myślę, że nas zwolnią troszkę wcześniej do domu:tak:potem przygotowania do imprezki!

Dzisiaj mam mega głoda.. wcięłam całą czekoladę i paczkę wafli ryżowych... kurczę chcę juz wiosnę, wtedy tak nie jem;-)

A mnie strasznie martwi ten cholerny ból brzucha... przy wdychaniu powietrza... i ogólnie cały czas boli ale przy wdychaniu jest taki ciągnący... a przejdzie tak jak codziennie jak położę się do łóżka i popuszczam bąki, martwi mnie to bo w poprzedniej ciąży nie miałam czegoś takiego..

Katka lepiej się połóż i odpoczywaj.
Dziewczyny ja to samo jem bez opamiętania, a brzuch będzie mi rósł z przejedzenia.
​DOBRANOC.

reklama
A mnie dzisiaj wzielo na swiateczny bigosik i chyba musze sie ogarnac bo pewnie wciagnelabym jeszcze jeden talerz:-D

Do góry