reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

Cześć dziewczyny :)

Ja sie melduję ze żyje i w sumie po staremu wszystko !

Przez ostatni czas nie mialam czasu nawet na komputer siąść , próbowałam was podczytuje pare razy ale prawie nic z tego nie wyszło ! Mam nadzieje ze juz bede z wami na bierzaco :). Goście juz wyjechali więc wracam do rzeczywistości :):):)

Pragnę wszystkim zafasolkowanym pogratulować z całego serduchem :):):) coraz nas wiecej !

Ritta ja mocno mocno zaciskam za bardzo ciemna kreskę :):) ! I kuz tak po cichutko gratuluje :):)

Spogladalam na listę i widzę dużo testowania w najbliższym czasie :):) ja dopiero w przyszłym tygodniu :0!

Pozdrawiam was wszystkie i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ;)!!!!!

reklama
Lisica:) będziemy nadal walczyć :0 ja już nawet dzisiaj nie robiłam testu...poczekam jeszcze, ale czuję ze @ nachodzi wielkimi krokami
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aschlee- możesz już spokojnie robić teścik :) na pewno będzie II ;-)

Czesc w Nowym Roku :)

Musialam zalozyc nowe konto bo Biedronke nie umialam sie zalogowac.

Aschlee czekam na wiadomosc :D po terminie @ nie musisz tak dlugo czekac i ne musisz czekac na poranny mocz ;)

Ritta gratulacje :)

Ja do 18tego musze czekac ;) ciekawe czy Nam sie udalo :)

Czesc :)
Wreszcie udalo mi sie posta dodac ;)

Witam sie w Nowym Roku na nowym koncie.
Musialam zalozyc inne bo na Biedronke nie umialam sie zalogowac.

Ritta gratulacje :-D

Aschlee 5 dni po terminie nie musisz czekac na poranny mocz ;) trzymasz nas w niepewnosci! Swoja droga podziwiam Twoja cierpliwosc.

Ja musze czekac do 18tego ciekawe ciekawe ;)

reklama
Do góry