reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

Po prostu myslalam ze juz nie bede miala watpliwosci tym bardziej wiem jak sie czuje i raczej to wszystko bylo dla mnie jakby pewniakiem...

reklama
Ameliee to tak jak my ;) proba na core musi byc a jak wyjdzie chlopak to tez fajnie, byle bylo zdrowe :)
Teraz jestesmy w stanie 'spoczynku' 5 dniowego ;) jak nie wyjdzie za miesiac znowu ten sam uklad.

Witam Was i życzę szczęśliwego Nowego Roku, żeby był dużo lepszy od poprzedniego... u nas niestety skończył się źle i już nie jestem w ciąży :-( Nie czytałam co tam u Was, bo na chwile jestem w domu. Byłam kilka dni w szpitalu, a teraz jadę do rodziców.
Będziemy się znowu starać, tylko jeszcze zastanawiam się ile odczekać. Jedni mówią, że można od razu, inni że 2 lub 3 miesiące, a jeszcze inni pół roku. Okres mam dostać za ok 4-6 tygodni, więc dokładnej daty nie podam. Na łyżeczkowanie sie nie zgodziłam.

reklama
Dziękuje Wam dziewczyny.
Lisica moja ginekolog mówiła, że można po drugim okresie, a w szpitalu mówiła pielęgniarka, że lepiej poczekać pół roku, bo jak kobiety nie czekają tyle, to częściej znowu u nich lądują. Tyle, że pół roku to trochę długo...

Do góry