reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Cassie spokojnie, skok może być jutro/pojutrze.
Ja do testowania miałam wątpliwości czy ten cykl był owulacyjny bo temp. niska a tu taka niespodzianka.

Czesc mam mega dola dalej czuje sie fatalnie ale zrobilam test i negatyw zmierzylam dzis temperature i jest 36,7 @ dalej brak

Bella a widzisz jak temperatura idzie? W poprzednich cyklach juz dawno mialam skok a tutaj?
Sluz plodny juz byl teraz sucho, szyjka sie zamknela. Poczekamy, zobaczymy...

Ritta mi sie wydaje czy mialas termometr z jednym miejscem po przecinku?

Aschlee nie ma @ jest nadzieja!!!

karla ta dwudrzwioma to wlasnie ta o ktorej mowie Side-by-Side ;)
Przed wyjazdem z Polski kupilismy nowa lodowke No-Frost z LG. Chielismy wtedy juz kupic ta dwudrzwiowa, roznica w cenie to bylo ok 500zl. I dobrze ze jej niekupilismy ;) Nasza i tak stoi u moich rodzicow (podarowalismy) bo do auta transportowego nie weszla.... A tutaj mam jakies badziewie, zwykle Beko... porazka na calej lini... Ale akurat na to nie mialam wplywu bo kuchnie kupowal wlascicel domu a my go tylko z kuchnia wynajmujemy... Ale wierzcie mi jakbym mogla to ten Bekowy sprzet wylecialby z hukiem...

Ostatnia edycja:
Chyba tak bede musiala zrobic bo nie daje mi to spokoju na tym drugim tescie wyszla mocno czerwona a teraz dwa nic...@ brak, itd

reklama
Cassie tak, mam termometr z jednym miejscem po przecinku. Ale w poprzednich cyklach po owulacji temp miałam ok 36,8 a w tym przeważnie 36,6 jak w czasie @ :/

Aschlee nie wiem co poradzić :) Najgorsza jest niepewność

Do góry