reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Może lepiej odbiorę te wyniki o 16 i wtedy będzie wiadomo, bo zakręciłam się już na maksa

To owulacja była pozna więc wiekowo możesz mieć podobnie do mnie i nie nasz powodów do zmartwien :-)może dzień lub 2 starza ciążą bo ja miałam 19

No albo to co pisze Domka :-) nie martw się na zapas kobieto :-)
Po 16 będą wyniki i będzie znacznie wyżej:-)

Ostatnia edycja:
Przychodnia Państwowa - ot co:wściekła/y: Szkoda słów...

Ja troszkę dedukowałam się dzięki Dr.Google i widać, iż ciążę liczyłam jak lekarze czyli od ostatniej miesiączki czyli 5 tyg a od zagnieżdżenia mija 3 tygodnie a według hcg jestem w 4 - :-D

zobacze co powie hcg z 16

na stronach troszke myla bo zawsze chca date ostatniej @ i od razu opisuja ciaze na tej podstawie

Wołałabym, żeby było później niż wcześniej bo boję się

reklama
Mizzah nie przejmuj się. Moja beta na 3-4 tydzień to 28,7. A Domki faktycznie jakiś kosmos.... Domka, może trojaczki? :-D

Do góry