reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

a nawet nawet, chociaż bywały lepsze dni:/

mdłości bardzo nie dokuczają , da się żyć, tylko czuję ,że jakaś infekcja mi się szykuje pewnie po tej luteinie:/ powcipnej

upiecz mi coś kochana:) słodkie cukier podniesie i człowiek żywy się zrobi :)

reklama
Ada narobiłaś mi smaki i w drodze powrotnej z pracy kupiłam 2 kremówki, i 2 wuzetki :-) dodatkowo pizzę i 10 bułek :p będę się objadac:p

dziewczynki widze ze ładny macie apetyt i dobrze :) ja w niedziele tez miałam sernik i murzynka z bananami :)
dziś na śniadanko zjadłam kabanosy z lodami i sokiem pomidorowym pychaa.
jednynie wczoraj po raz pierwszy zaliczyłam spotkanie z kibelkiem i cały dzień nie mogłam dojść do siebie ale na szczęście jest już lepiej :)
piękna pogoda trzeba wybrać się na jakiś spacerek i dotlenić się oby już taka pogoda została :)

czesc dziewczyny
U mnie był tygodniowy kryzys z jedzeniem mięsa dosłownie odrzucało mnie na jego widok a dzis dam się pokroić za kiełbasę:) aż dziwne bo nigdy za mięsem nie przepadałam a teraz wcinam aż się kurzy:)

Rano jest mi strasznie ciężko wstać z łożka słabo mi się robi i chodzę od kanapy do kanapy mam nadzieje że to minie szybko

KAS ja też mogę pochłaniać mięso a w poprzedniej ciąży tylko słodycze jadłam , codziennie czekolada musiała być :-

Może tym razem na dziewczynkę ;-) a piiikantne mogę jeść cały czas:-) czekam na przyjazd teściowej z Włoch w maju będzie miała misję !!! Kilka opakowań peperocino suszone i zielone pesto , matko ale mam zachcianki:-)

A mnie głowa boli, dobrze że jutro też mam wolne, ale pewnie znowu pewnie coś wymyślę i będę sprzątac.

Dzień dobry
Piękny słoneczny dziś dzień u nas, chłopaki w przedszkolu hm co ja będę robic, na razie posprzatałam i mi się nudzi. A co u was kobietki, cisza taka.

reklama
Część dziewczyny! Ja ciągle taka zmęczona -już zapomniałam jak to jest. Drugi test po 48 h wyszedł jak narysowany markerem. Wizytę mam 11. Dopiero do mnie to wszystko powoli dociera. A w pracy... Powiem w kwietniu - po awansie;-)

Do góry