reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Myszencja gratulacje, bo nie gratulowalam :* ciesze sie przeogromne. :) ;*

I wysyłam Wam fluidki :* kochane trzymam kciuki za wszystkie! Aby wszystkie badania były pozytywne, aby wyniki były takie jakie byc powinny, aby wszystkie troski i zmartwienia w cień odeszły! :* :*

reklama
Gratuluję Myszencja:) :*:* wysyłaj tutaj fluidki- dziewczynom się przyda i wkrótce wszystkie będziemy brzuchatki:)

więc i ja podeśle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pozdrawiam

Myszencja - gratki jeszcze raz ;) ja też mam wizytę 11 ;) to trzymam kciuki mocno.
Wpisać Cię na listę z dwoma kreseczkami już ? Czy czekamy do wizyty ;)

Dawno mnie nie było , przypominam ,że jeśli chodzi o wpisanie na listę lub przepisanie to proszę o info na priv bo tam mi nie umknie ;) idę listę zerknąć.

Ode mnie również fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Myszencja- gratuluje. Widze juz tylko 7 staraczek na liscie. Super. Obyscie juz niedlugo ujrzaly po 2 krechy. Fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mexi ja tez zaglądam często na listę, super że tyle fasolek, to nastawia optymistycznie, ja w kwietniu będę próbowac kolejny raz.
Paulamc co u ciebie? Jak się czujesz?

reklama
Cześć dziewczyny. Chciałabym się przywitać i opowiedzieć krótko o sobie. Z mężem od października staramy się o dzidziusia i jak na razie bezskutecznie. Ale cały czas "walczymy"
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
Mam nadzieję, że z waszym wsparciem będzie mi raźniej
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Do góry