reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Witam cię kajuta_89
Paulamc
pies cię zaatakował:szok: to straszne, ja się boje psów. Tak wiem kwiecień tuż, tuż już nie mogę się doczekac, choc mam dylematy, bo nie wiem jakie będą długie cykle, jak 31 dni to żeby starac się w kwietniu jak doktorka zresztą pozwoliła, to będę po drugiej@ a jak będą krótsze to po trzeciej? zobaczę jak rozwinie się sytuacja.

reklama
Kajuta ja mam zespół policystycznych jajników. Najkrótszy cykl: 24 dni, najdłuższy cykl: 42 dni. PCOS zostało wykazane przez USG. Mnie ginekolog wysłała do ginekologa- endokrynologa. Miałam badania, wszystko w porządku. Co ciekawe, przez cały czas podmywałam się żelem do higieny intymnej, miałam długie cykle. Później zaczęłam podmywać się mydłem "Bambino" i cykle zaczynają wracać do normy, widać kiedy mam śluz. W żelach jest używana substancja powodująca, że tworzy się piana. Substancja ta jest niebezpieczna dla naszego organizmu, a tym bardziej dla okolic intymnych.
Sodium Lauryl Sulfate – SLS, Sodium Laureth Sulfate – SLES | e-naturalna.pl
Tam jest na temat tej substancji.
Również nie używam szminek i błyszczyków, które posiadają Petrolatum
Lista substancji od A do Z

Może to Was zainteresuje: http://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl/

Ostatnia edycja:
Ja mam uraz do kobiet ginekologow. Wiec szukam.mezczyzny ginekologa jak narazie to na nfz. Do tej pory chodzilam do intermedu na junoszy. Ostatnio bylam na usg u dr steblowskiego i byl calkiem spoko ale wlasnie musze sie dowiedziec czy ma tez zwykle wizity czy tylko robi usg...

Masakra mój katar rozkręcił się na dobre w nocy prawie nie spałam a w dzień leżę zdechła pod kołderka. Dobre jest to żę nie mam goraczki ani kaszlu, gardlo mnie nie boli. Kuruje się herbatką i soczkami

kurcze może rzeczywiście kupie ten syrop tylko też nie chce się faszerować. Mam krople na katar ale mam wrażenie że nic nie pomagają.

Wyśle męża po syropek po pracy

Najgorzej że musze jechać po niego do pracy a o kawałek 30km bo zostawił mi auto żębym do urzędu nie szła na piechotę bo to też spory kawałek.

reklama
Dzięki za ostrzeżenie ja mam takie hemoepatyczne co można w ciązy stosować ale i tak bore je max 3 razy na dobę..jak wstane i przed snem żebym mogła spać normalnie..Jakoś nie ufam im wole nie brać za często..zatą wąchanie olejka eukaliptusowego dziąla cudownie

Do góry