reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Najgorsi są Ci co żerują na chorobach innych, szczególnie jak ludzie ciężko chorzy to się wszystkiego czepiają i wydają pieniądze... a inni na tym korzystają...

A jak dziewczyny staranka? Ja już po, teraz czekam na dobre wieści hehe. :-)

reklama
Hej kochane

Jussastar - też uważam że te leki homeopatyczne to tylko naciąganie ludzi po kieszeniach moje najbliższą przyjaciółka całą ciążę łykała pigułki od. Lekarza cud za 200 zł miesięcznie na lżejszy poród i w to wierzy do tej pory

Bo leki homeopatyczne działają tylko i wyłącznie jak się w nie wierzy, efekt placebo...

Najgorsi są Ci co żerują na chorobach innych, szczególnie jak ludzie ciężko chorzy to się wszystkiego czepiają i wydają pieniądze... a inni na tym korzystają...

A jak dziewczyny staranka? Ja już po, teraz czekam na dobre wieści hehe. :-)

U mnie też dobrze... ale obawiam sie, że drugie 'podejscie" może się okazać tym nie ostatnim, jakoś mam takie przeczucia. Ale co tam będzie walczyć dalej :)

Ja też póki co czekam ..

Olushia,Jussastar ja też trzymam kciuki oby wam się udało zobaczyć II kreseczki:tak:
Dzisiaj cały dzień sprzątałam, później pojechałam z małą po buty, od razu 2 pary wzięłam;-) a teraz jeszcze prasowałam.. ojj padam..
jutro wstajemy i jedziemy do Aqua parku się zrelaksować:tak::tak:

jussastaru mnie teraz czas oczekiwania. Czekam na @ jak na wyrok. Ale jakoś i ja czuję że nie ujrze upragnionych dwóch kresek:-( Swoją drogą to od dwóch dni kluje mnie raz prawy a raz lewy jajnik a do tego mam lekkie skurcze. Pewnie to znak że @ nadchodzi:confused2:

Kajuta, Olusha, Kasia - ja jestem teraz bardzo optymistycznie nastawiona:) I trzymam za Was mocno kciuki bardzo bardzo :* Wiesz co Kajuta, mnie też pobolewają, ale jeszcze do @ trochę czasu. Oczywiście nie patrzę już na to jako poten cjalny objaw bo wiem, że jak się chce to się te objawy widzi wszędzie... Więc spokojnie czekam...

Wiecie co genialnie to Kobietka zrobiła na 1 stronie. Statystyki z tego wątku. I to nieprawdopodobne - 27 zafasolkowało.!! A każda z nich wcześniej przeżywała to co my. Więc za jakiś czas to my powiększymy tę liczbę:)

Bella a Ty jeśli mogę zapytać czekasz z wyboru czy musisz? Pytam bo nie wiem właściwie jak to jest po ... :(

jussastar byłam w ciąży, ale płód obumarł zatrzymał się na 8 tygodniu, odkryto to w 10 tygodniu i od razu miałam zabieg wyłyżeczkowania. Zrobiłam kilka badań, wszystko jest w porządku jestem już po pierwszej@ byłam też u ginekologa zielone światełko od kwietnia, a więc mogę już powiedziec, zaczynamy w przyszłym miesiącu. Boję się jak cholera, nie ma dnia żebym nie myślała o tym co się stało, ale też myślę o tym, że nie długo znów mogę byc w ciąży.

Tak ja pamiętam co się stało Bella i strasznie Ci współczuję... właśnie chodziło mi o to kiedy po straconej ciąży można się starać.Jejku nie dziwię Ci się, że się boisz. A nie wiadomo jaka była przyczyna? Robiłaś jakieś badania?

reklama
jussastar Wynik histopatologiczny oczywiście nic nie wykazał, tylko tyle że były to resztki ciąży i łożyska a więc czysta próbka. Zrobiłam cytomegalię mam przebytą, i hormony tarczycy są bardzo dobre i jeszcze hashimoto nie mam, wyniki bardzo dobre, lekarka powiedziała że to przypadek, coś się źle połączyło, zarodek musiał byc obciążony genetycznie. Powiedziała że od kwietnia spokojnie możemy się starac, a więc czekam na kwiecień. Staram się byc dobrej myśli.
Kobietka duży plus dla ciebie za statystykę, fajny pomysł, sama nie raz wchodziłam na pierwszą stronę i liczyłam ilu się udało, to optymistyczne, że tyle zafasolkowanych:tak:

Do góry