reklama
kajuta ja też trzymam kciuki! fajne sny masz. Mnie ostatnio nic się nie śni.. jestem mega zmęczona i zestresowana (pracą):-(
A gdzie pracujesz jeśli można wiedzieć?
K
kobietka22
Gość
Kajuta- może była późna owulacja i dlatego test nie wyszedł bo Ty testowałaś tak ? Oby tak było i oby to było to ;D
KaS - kurczę całe szczęście ,że nic Wam się nie stało kochana ,ale pewnie strachu co nie miara ...
Jak się czujesz tak ogólnie?
Ja ostatnio ciągle coś dłubię i porządki robię , przekładam układam i kombinuję puki się czuję na siłach i mam wenę do działania
Dzięki dziewczynki, dopisałam takie informacje na liście bo warto uwzględnić statystyki nasze
sama nieraz liczyłam i trochę to było takie uciążliwe ciągle liczyć 
Mi by się przydał taki mały tv bo mama okupuje swój , mąż nasz ,a ja nie mam co oglądać i bym sobie w kuchni chociaż coś obejrzała , ostatnio mam wenę do gotowania wymyślam ciągle coś , chodzi mi po głowie zapiekanka jakaś z ziemniaczkami i jakimś mięskiem ;p ostatnio lasagne robiłam i była pycha , zrobiłam też różne sałatki bo ja jak królik zajadam warzywka ,ale zapasy się wyczerpały i myślę co zrobić , na obiadek gotuję jarzynową
KaS - kurczę całe szczęście ,że nic Wam się nie stało kochana ,ale pewnie strachu co nie miara ...
Jak się czujesz tak ogólnie?
Ja ostatnio ciągle coś dłubię i porządki robię , przekładam układam i kombinuję puki się czuję na siłach i mam wenę do działania
Dzięki dziewczynki, dopisałam takie informacje na liście bo warto uwzględnić statystyki nasze
Mi by się przydał taki mały tv bo mama okupuje swój , mąż nasz ,a ja nie mam co oglądać i bym sobie w kuchni chociaż coś obejrzała , ostatnio mam wenę do gotowania wymyślam ciągle coś , chodzi mi po głowie zapiekanka jakaś z ziemniaczkami i jakimś mięskiem ;p ostatnio lasagne robiłam i była pycha , zrobiłam też różne sałatki bo ja jak królik zajadam warzywka ,ale zapasy się wyczerpały i myślę co zrobić , na obiadek gotuję jarzynową
Kobietka faktycznie owulację miałam dopiero w 22 dniu cyklu więc dość późno i test powinnam zrobić dopiero po 14 dniach ale miałam taki piękny sen, że nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test (miałam jeszcze dwa w domku) 

Kobietka to pomęcz męża niech Ci spawi prezent na dzień kobiet hehe. Ja właśnie idę gotować, mój wróci dziś późno to się nie muszę spieszyć.
Kajuta - a teraz który dc?
Kas - to dobrze, że nic Ci się nie stało i dzidziusiowi!
Kajuta - a teraz który dc?
Kas - to dobrze, że nic Ci się nie stało i dzidziusiowi!
Ja sobie zrobiłam test owu wczoraj i dziś tak dla sprawdzenia i wczoraj negatyw (ale obie kreski dobrze widoczne) a dziś pozytyw. a jestem w 22 dc. Owu miałam już tydzień temu bo był i skok temp, i test owu pozytywny i śluz bardzo płodny.

reklama
MonaG1985
Fanka BB :)
Hej kobiety
Jussastar wpisz sobie w wyszukiwarkę planowanie płaci dziecka t- t-time i powinien wyskoczyć taki kalendarz będzie tam ładnie pokazane kiedy jest ovu i że po niej też może się zdarzyć że test będzie pozytymw
Kas dobrze że nic się nie stało tobie i dziecku
Ada- trzymam kciuki za odstawienie tabletek
U mnie bez zmian, mdłości i wymioty królują :-S
Dodatkowo synek złapał jakiś wirus :-(
Wysyłam fluidki ~~~ dużo dużo mega pake:-)
Jussastar wpisz sobie w wyszukiwarkę planowanie płaci dziecka t- t-time i powinien wyskoczyć taki kalendarz będzie tam ładnie pokazane kiedy jest ovu i że po niej też może się zdarzyć że test będzie pozytymw
Kas dobrze że nic się nie stało tobie i dziecku
Ada- trzymam kciuki za odstawienie tabletek
U mnie bez zmian, mdłości i wymioty królują :-S
Dodatkowo synek złapał jakiś wirus :-(
Wysyłam fluidki ~~~ dużo dużo mega pake:-)
Ostatnia edycja: