reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
cześć dziewczyny
dawno mnie nie było

miałam stłuczne w sobote jakieś baran wjechał mi w tył auta porażka...strachu się najadłam całe szczeście z dzieckiem wszystko dobrze

Maż mnie wczoraj uświadomił ze widać mi brzuch

Kajuta- może była późna owulacja i dlatego test nie wyszedł bo Ty testowałaś tak ? Oby tak było i oby to było to ;D

KaS - kurczę całe szczęście ,że nic Wam się nie stało kochana ,ale pewnie strachu co nie miara ...
Jak się czujesz tak ogólnie?

Ja ostatnio ciągle coś dłubię i porządki robię , przekładam układam i kombinuję puki się czuję na siłach i mam wenę do działania ;)

Dzięki dziewczynki, dopisałam takie informacje na liście bo warto uwzględnić statystyki nasze ;) sama nieraz liczyłam i trochę to było takie uciążliwe ciągle liczyć ;)

Mi by się przydał taki mały tv bo mama okupuje swój , mąż nasz ,a ja nie mam co oglądać i bym sobie w kuchni chociaż coś obejrzała , ostatnio mam wenę do gotowania wymyślam ciągle coś , chodzi mi po głowie zapiekanka jakaś z ziemniaczkami i jakimś mięskiem ;p ostatnio lasagne robiłam i była pycha , zrobiłam też różne sałatki bo ja jak królik zajadam warzywka ,ale zapasy się wyczerpały i myślę co zrobić , na obiadek gotuję jarzynową ;)

Kobietka faktycznie owulację miałam dopiero w 22 dniu cyklu więc dość późno i test powinnam zrobić dopiero po 14 dniach ale miałam taki piękny sen, że nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test (miałam jeszcze dwa w domku) :zawstydzona/y:

Kobietka to pomęcz męża niech Ci spawi prezent na dzień kobiet hehe. Ja właśnie idę gotować, mój wróci dziś późno to się nie muszę spieszyć.

Kajuta - a teraz który dc?

Kas - to dobrze, że nic Ci się nie stało i dzidziusiowi!

Ja sobie zrobiłam test owu wczoraj i dziś tak dla sprawdzenia i wczoraj negatyw (ale obie kreski dobrze widoczne) a dziś pozytyw. a jestem w 22 dc. Owu miałam już tydzień temu bo był i skok temp, i test owu pozytywny i śluz bardzo płodny.
:confused:

czesc, jestem ciagle na lekach. W srode mam wizyte prywatna u neurologa. Mam nadzieje ze nie bede musiala brac juz tych tabletek. W maju gastroskopia. Do tego jeszcze dentysta. Mam dosc.

reklama
Hej kobiety

Jussastar wpisz sobie w wyszukiwarkę planowanie płaci dziecka t- t-time i powinien wyskoczyć taki kalendarz będzie tam ładnie pokazane kiedy jest ovu i że po niej też może się zdarzyć że test będzie pozytymw

Kas dobrze że nic się nie stało tobie i dziecku

Ada- trzymam kciuki za odstawienie tabletek

U mnie bez zmian, mdłości i wymioty królują :-S

Dodatkowo synek złapał jakiś wirus :-(

Wysyłam fluidki ~~~ dużo dużo mega pake:-)

Ostatnia edycja:
Do góry