reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

OO fajny kalendarzyk Monarti, ale taki schematyczny, wiadomo, że owulację każdy ma indywidualnie, ale dobre, żeby zobaczyć co się dzieje z nami :) Czyli tam podają, że poziom progesteronu wzrasta parę dni po owulacji jeśli zarodek dotrze do macicy?
Fajnie by było ;) Ale wolę się nie nastawiać.

Łapię fluidki Monarti:)
Ada - a co Ci dolega?

reklama
Tak jussastar :-) zgadza się :-) ja go intensywnie śledziłam ;-) a gdzieś tam doczytałam o tym że testy ovu wskazują ciążę ;-) ja kiedyś dla ciekawości to sprawdziłam i u mnie nie było nawet cienia ;-) więc w to nie wierzę:-)

Jussastar dzisiaj jest 34 dc. :dry: Przed tabletkami anty miałam piękne 28 dniowe cykle a jak odstawiłam to przeważnie między 30 a 32. Tylko raz w grudniu zdarzył mi się taki długi 40 dniowy. Ale pani ginekolog nie raczyła się tym zainteresować :sorry2:

Kajuta- moze zatestuj:) Mi sie raz spoznil okres o 10 dni ale widocznie bylo to spowodowanie jakimis tabletkami witaminowymi bo jak je odastawilam.od razu dostalam...

Ada213 widzę, że jesteś ze Śląska ja też i mam ten sam problem czasami zgaga, klucie w klatce piersiowej itp a jeszcze prawie od roku mam wykazaną w badaniach ta bakterię helicobacter brałam juz różne antybiotyki ostatnie w grudniu, a w styczniu powtórzyłam badanie krwi i zowu mi wyszła.. Dodam, że w grudniu chodziłam do gastrologa prywatnie wydałam kupe kasy i jak widać po styczniowych badaniach znowu to cholerstwo wyszło, dlatego szukam teraz jakieś innej poradni gastrologicznej najlepiej jakby mi właśnie zrobili tą gastroskopie (nawet lekarka pierwszego kontaktu to zasugerowała), masz może jakieś namiary na sprawdzonego lekarza??
Teraz staramy się o dziecko.. wolałabym się tych objawów i bakerii jednak pozbyć przed zajściem ;/

Olushia ja też ze śląska ;-)
Masz rację, lepiej pozbyć się baterii i szybciutko zaciążyć:tak:

Ja dalej nic nie wiem,bo wizytę mi odwołali w poniedziałek u kardiologa. Mam mieć dopiero w przyszłym tyg. Także czekam z wami:tak::tak:

reklama
Monarti ja tez lubię wchodzic na ten kalendarzyk, wszystko fajnie pokazuje.
Dziewczyny powodzenia na wizytach. Oby wszystko było dobrze,

Do góry