Vinga jak śmiesz narzekać na moje marzenie

Auto jest wizualnie idealne, żadne bmw ani audi do pięt mu nie dorasta. Mam w domu maniaka samochodowego, więc chcąc nie chcąc praktycznie codziennie Top Gear czy inne programy moto oglądam.
Co do s40 to ja chciałabym dla siebie

A rodzinne to oczywiście kombi.
Citroena c3 nie znam, ale miałam (ten co mi tatuś ukradł) citroena c4 z 2006 roku, kupiłam jak miał 1,5 roku, 2,0 hdi, 140 km, 6 biegowa skrzynia- jak dla mnie tylko manual, automat odpada. Auto super, miałam wersję exclusive więc bogatsza, nic się nie psuło. Ale tatuś zajechał totalnie, więc jak uda mi się odzyskać to może za 7000 zł sprzedam przy dobrych wiatrach.
Dorcia najlepiej to pytać na miejscu w laboratorium, tam powinni rozwiać wątpliwosci. Też mamy gaz w naszej astrze, jestem tym zachwycona bo jeździmy za pół darmo. Niestety nie każde auta tolerują gaz, dobrze że u nas działa idealnie
Amelia bmw x6 strasznie kiepskie auto, nie daje rady zimą, stacza się z górki nawet na zaciągniętym ręcznym. Ogólnie strasznie słabo wypadł jak oglądałam jak go testowali w rożnych warunkach. No i bardzo szybko traci na wartości.