Witam

pogoda beznadziejna, zimno , szaro i mokro
Tesiak - jak tam po weselu?
Aniołek - mam podobne doświadczenie z pieskiem…

, ja kocham psy i wiem że jeśli będę mieć kiedyś dom to na pewno jakiegoś przygarnę , w bloku jakoś tego nie widzę .
Wasila- Twój sąsiad to wypisz , wymaluj mój teść , 6 lat temu kupił auto z salonu i jeździ nim tylko ....na przeglądy techniczne , myjnie i raz w roku na wakacje, w środku ma porozkładane gazety by przypadkiem się nie ubrudziło....jest tak czyste że dalej wygląda jak z salonu , nie jest mu potrzebne ale nie sprzeda bo mu szkoda , no chyba że trafi na takiego samego pedanta jakim sam jest.
Vinga - mam nadzieje że Nataniel da mamusi czasem odpocząć, kolejna nowa umiejętność

brawo ! zanim się obejrzysz a zacznie chodzić
Milusia21 - GRATULUJE !
Carla - mi się bardzo przydał ten fotelik montowany na stelaż właśnie na takie krótkie dojścia z auta do sklepu czy lekarza itp, wiadomo na jakieś dłuższe wyprawy to gondolka tylko, a tak na szybko gdzieś wyskoczyć to myślę że to jest fajny "wynalazek " ,szczególnie jak dziecko zaśnie, ale wiadomo każdy ma różne potrzeby i dobrze mieć wybór , to zdecydowaliście się już na tego Atlantica , czy dalej szukacie? Mam nadzieję że przyjaciółka wygra tą walkę, życz jej dużo siły i wytrwałości .
Dorcia - zazdroszczę Ci tych arów

i trawki