reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurczak mieszkam dokladnie po drugiej stronie jeziora. Ale moj M. pochodzi z Zywca. To co Cie sklonilo do przeprowadzki?

Jak sobie pomysle o jutrzejszej glukozie to juz mi niedobrze:/

reklama
Dziewuszki nie zazdroszczę Wam tej glukozy, fuuuuuuuuuuuuuuuuj, przynajmniej będziecie miały to już za sobą.

Tesiak u mnie przeprowadzki to standrad, tak to jest jak nie ma się swojego M i startuje się w życiu od zera - ale w przyszłym roku może się już skończy.
Z tamtej strony jeziora lalalalala ....... :D - ale od której strony?

Aniolek no mam nadzieje ze nie zapomne cytryny. Niektorzy mowia ze to dobre jest, ze taka lemoniadka... A ja jakos nie mam pozytywnych wspomnien z pierwszej ciazy:/ Ale no coz, jak trzeba to trzeba...

Kurczak no po drugiej stronie niz Zywiec:) My tez nie mamy wlasnego m i nie wykluczone ze tez wyladujemy w BB.

Tesiak jak najbardziej ląduj w BB :D z Aniołkiem się nie pogniewamy - Podbeskidzie czeka :))

Hej laski !!!

Urwanie głowy mam. Będę na bieżąco jak się ogarnę z wszystkimi sprawami ;)

Carla śliczne dzieciaczki !!!

Wstawiam listę razem z Tesiak ;]

1.Vinga8921.01.2014chłopiecGabriel
2.Tesiak14.02.2014?????
3.AniołekBB08.04.2014dziewczynkaJulia
4.Kurczak!11.04.2014chłopiec
5.Wasila09.05.2014dziewczynka
6.Venna15.06.2014
7.Vegas20.06.2014

Carla ja na gazy dawałam Infacol, bardzo pomagał Natanielowi, łatwiej mu było się po nim "odgazować" :) piękne foteczki :) my też żółtaczkę przechodziliśmy, mały pod lampami leżał 2 dni, ale potem żółta skóra utrzymywała się jeszcze do 6 tygodnia życia (podobno to normalne)
Jaśmina witam i powodzenia w staraniach :) my też dość wcześnie zaczęliśmy starania o kolejne dzieciątko :) Nataniel nie miał jeszcze nawet 7 miesięcy i też w kwietniu zaczęliśmy :)
Aniołek super że masz już prawie całą ciuszkową wyprawkę :) a jeszcze niedawno nic nie miałaś ;)
Tesiak dasz radę, jak ja dałam z moim ogromnymi mdłościami i wymiotami to i ty dasz radę ;)
ja oczywiście już po wizycie :) na szczęście wszystko ok, szyjka bez zmian, ok 4cm, małe rozwarcie od strony dziecka ale gin nie widzi powodu do niepokoju. mały nie jest już mały bo ma 1947g , gin mówi, że gabarytowo jest 2 tygodnie starszy.
Natanielowi jakby lepiej ale chyba i tak pójdę z nim do lekarza

ANIOŁEK takie kupowanie ubranek uzależnia:-) Wiem coś o tym, a mi do dziś nie minęło:-)
VINGA może akurat jeszcze uda się do porodu przeprowadzić, nie myśl zaraz negatywnie:-) Fajnie, że z dzidzią w porządku. Dla Nataniela zdrówka;*
CARLA śliczne masz dzieciaczki:tak: Zdrówka dla Małej;-)
TESIAK dasz radę z glukozą. Ja pierwszą dawkę dobrze wspominam, ale musiałam później poprawiać i druga dawka już jest zwiększona i wtedy były już 'schody';-) Mam nadzieję, że w tej ciąży powtarzać nie będę musiała:-p

Martynka ma już swój nowy pokoik. Zostało zawiesić firankę tylko;-) Tak więc z poddaszu przeprowadziła się do nowego i jest bardzo zadowolona:tak: Mówi, że to jej biuro:-p Dawno nie wstawiałam fotek Martynki to ją pokażę;-)

a to fotka z września, ale nie pamiętam czy wstawiałam a lubię to zdjęcie

Ostatnia edycja:
reklama
WITAJCIE !

Vegas
...cudną masz córusię !!! Moja Młoda też marzy już o "nowym" bardziej dorosłym pokoiku,ale dopóki nie będzie drugiej dzidzi nie robię remontu ...chyba że M jednak się zdecyduje szybciej remoncik zrobić ?

Vinga zdróweczka dla Natanielka i odpoczywaj !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry